.buyur
.Görsel ekler misin?
.Görsel ekler misin?
Durup çalıştırıyorsun kesintisiz calistir o degerler oturur.buyur
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
.
.
ne kadar sürede peki birde aşşağıdaki mh doğru gösteriyor ama yukarıdaki ne zaman yenilesem farklı gösteriyorDurup çalıştırıyorsun kesintisiz calistir o degerler oturur.
Tam emin değilim asagidaki çalışanların anlık gösteriyor yukarıdaki günlük ortalama hashrate ini.ne kadar sürede peki birde aşşağıdaki mh doğru gösteriyor ama yukarıdaki ne zaman yenilesem farklı gösteriyor
random attın sandımasagidakicalosqninkini
Telefondan girince öyle olmuş biraz eyvallah uyari içinrandom attın sandım
Tam emin değilim asagidaki çalışanların anlık gösteriyor yukarıdaki günlük ortalama hashrate ini.
Evet tdp'si 150w. UV yaparsanız daha az güç tüketir.bütün kazdığım etherleri nereden göreceğim
ve birde msi rx 480 ekran kartına sahibim kazım yaparken 135w harcıyor sence normalmi?
uv under volt sanırım tamam dediğini yapacağım birdeEvet tdp'si 150w. UV yaparsanız daha az güç tüketir.
konuyu bölüyorum ama bu konuda yardımcı olur musnu bana https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx550-ile-rvn-mining-yapma.298516/Durup çalıştırıyorsun kesintisiz calistir o degerler oturur.
rx 480 le mining mi yapıyosunuz şakamısınız dostum kazdığın harcadığın elektriğe sistemini öldürmekten başka bir şey yapmıyosun üzdü bu benibütün kazdığım etherleri nereden göreceğim
ve birde msi rx 480 ekran kartına sahibim kazım yaparken 135w harcıyor sence normalmi?