Ethermine sürekli olarak bakiye düşüşü??

VEPDOGA

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba dostlar, bundan 4 gün önce ethereum mining'e başladım ilk başta her şey güzel ve tahmini kazancım 200 dolar olarak gözüküyordu ama 2 gündür tahmini kazancım sürekli düşüşte (güncel 102 dolar) ve kazandığım bakiye (ethereum) da düşüyor sabah 21 dolarım varken şuan 19 dolarım var ve bilgisayarım 7/24 açık 38 MH/s alıyorum ama hiçbir şey kazanamıyorum @Abdullah Hacıgül

Sürekli düşer çıkar benimde öyle 1 gün fazla kazanırsın 2. Gün yarısını bile zor doğal.

ethermine pool'unu bu yüzden bırakacağım bende.
45-50 dolar olması gereken kazım değerim 39 doğar şuan :D
binancepool en mantıklısı sanırsam şu sıralar

Merhaba dostlar, bundan 4 gün önce ethereum mining'e başladım ilk başta her şey güzel ve tahmini kazancım 200 dolar olarak gözüküyordu ama 2 gündür tahmini kazancım sürekli düşüşte (güncel 102 dolar) ve kazandığım bakiye (ethereum) da düşüyor sabah 21 dolarım varken şuan 19 dolarım var ve bilgisayarım 7/24 açık 38 MH/s alıyorum ama hiçbir şey kazanamıyorum @Abdullah Hacıgül
ethnin fiyatına göre de değişiyor o. dolar olarak bakma eth olarak bak .

peki binance pool'a kayıt olduğumuz zaman ethermine pool'daki bakiyemiz kayıp olurmu acaba?
ethermine pool'unu bu yüzden bırakacağım bende.
45-50 dolar olması gereken kazım değerim 39 doğar şuan :D
binancepool en mantıklısı sanırsam şu sıralar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ethnin fiyatına göre de değişiyor o. dolar olarak bakma eth olarak bak .
sabah 0,01450 eth varken şuan 0,01240 eth hiç mantıklı gelmiyor bu düşüş ama :(

peki binance pool'a kayıt olduğumuz zaman ethermine pool'daki bakiyemiz kayıp olurmu acaba?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sabah 0,01450 eth varken şuan 0,01240 eth hiç mantıklı gelmiyor bu düşüş ama :(
attığın siteye bak burada kazım zorluğu var bu da etkiliyor ne kadar zor kazarsan o kadar az gelir . bir de estimate olan kısım 6 saatlik ortalamana göre belirliyor.

attığın siteye bak burada kazım zorluğu var bu da etkiliyor ne kadar zor kazarsan o kadar az gelir . bir de estimate olan kısım 6 saatlik ortalamana göre belirliyor.
şimdi anladım kazım zorluğuna göre :D lakin bende estimate bölümü değil unpaid balance bölümü düşüyor onun da mı sebebi kazım zorluğu acaba?

Eth cinsinden unpaid balance düşmez . Eth değer kaybettiği için kazdığınız eth ın dolar olarak karşılığı oynar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,567
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri