Çözüldü✓ Ethernet bağlı gözüküyor ama internetim çekmiyor

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar valo oynarken bi anda ethernete bağlı olan internet gitti daha sonra etherneti tak çıkar gibi işlemler yaptım ama düzelmedi ethernet kablosu bağlı gözüküyor ama internet çekmiyor daha sonra type-c kablo ile kendi telefonumun internetini bağladım yine ethernet bağlı gözüküyor ama çekmiyor ne yapmam lazım?? acil cevap lütfen

başlığa böyle yazacağına konuyla ilgili bir şey yazsan daha mantıklı değil mi

arkadaşlar valo oynarken bi anda ethernete bağlı olan internet gitti daha sonra etherneti tak çıkar gibi işlemler yaptım ama düzelmedi ethernet kablosu bağlı gözüküyor ama internet çekmiyor daha sonra type-c kablo ile kendi telefonumun internetini bağladım yine ethernet bağlı gözüküyor ama çekmiyor ne yapmam lazım?? acil cevap lütfen
hocam sorununu anlıyorum ama keşke başlıkta ACİL BAKIN yazmak yerine sorununu özetleseydin

ethernet kablosunda sorun olabilir veya yedek kablosu varsa onla dene pc bilesenlerindemi sorun var anla ama yuksek ihtimal ethernet kablosundadır

ethernet kablosunda sorun olabilir veya yedek kablosu varsa onla dene pc bilesenlerindemi sorun var anla ama yuksek ihtimal ethernet kablosundadır
büyük ihtimal pc ile alakal çünkü kendi telefonumun internetini type-c ile bağladım yine çekmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,202
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri