Ethernet kablosu

Emreyey

80+
Reaksiyon skoru
45
Arkadaslar bu bi sorun degil aslinda ama konuyu nereye acacagimi bilemedim. Ethernet kablosunu modeme ve bilgisayara takınca başka yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa direk bağlantı oluyor mu? (Kabloyu yarın alıcam)

Ethernet sürücüleri yüklüyse taktığınız anda bağlantı kurulması gerekir.

Evet direk bağlanır ethernet kablolarında driver gibi bi olay yoktur. Elektrik sayesinde iletir. Tak çalıştır mantığı. Ama bilgisayarında ethernet sürücüsü yüklü olması gerek. Tavsiyem bütçen varsa CAT 6 kablo alman.

Driversiz çalışmaz ben denedim driver yüklemen gerek önce bilgisayarına anakartın kendi sitesinden driver yükle saonra al tak kullan (kabloyu fazla sarma ya da dolama eğilince çalışmıyo)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ethernet sürücüsü nasıl yüklenir ben yüklemeden kabloyu taktım çalıştı
belki format attırdığınız bilgisayarcı yüklemi,ş olabilir

Driversiz çalışmaz ben denedim driver yüklemen gerek önce bilgisayarına anakartın kendi sitesinden driver yükle saonra al tak kullan (kabloyu fazla sarma ya da dolama eğilince çalışmıyo)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belki format attırdığınız bilgisayarcı yüklemi,ş olabilir
formatsız 10 yıllık windows vista kurulu hdd kullanıyorum

formatsız 10 yıllık windows vista kurulu HDD kullanıyorum
ilk attırdığınız yerden bahsettim driver olup olmadığına bakmak istiyorsanız Denetim Masası>Programlar>Programları Sil>Orada Qualcomm ya da başka bi ethernet driver varsa driver yüklü demektir

ilk attırdığınız yerden bahsettim driver olup olmadığına bakmak istiyorsanız Denetim Masası>Programlar>Programları Sil>Orada Qualcomm ya da başka bi ethernet driver varsa driver yüklü demektir
driver bulunmuyor driver neyi sağlıyor tam olarak?

Bilgi için teşekkürler herkese. Masaüstünüde laptop gibi sanıyordum wifi içinde usb tarzi bi şey gerekiyomuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,570
Üyeler
199,189
Son üye
dsae2

Geri