Direkt bağlantı oluyor.Arkadaslar bu bi sorun degil aslinda ama konuyu nereye acacagimi bilemedim. Ethernet kablosunu modeme ve bilgisayara takınca başka yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa direk bağlantı oluyor mu? (Kabloyu yarın alıcam)
belki format attırdığınız bilgisayarcı yüklemi,ş olabilirethernet sürücüsü nasıl yüklenir ben yüklemeden kabloyu taktım çalıştı
formatsız 10 yıllık windows vista kurulu hdd kullanıyorumDriversiz çalışmaz ben denedim driver yüklemen gerek önce bilgisayarına anakartın kendi sitesinden driver yükle saonra al tak kullan (kabloyu fazla sarma ya da dolama eğilince çalışmıyo)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
belki format attırdığınız bilgisayarcı yüklemi,ş olabilir
ilk attırdığınız yerden bahsettim driver olup olmadığına bakmak istiyorsanız Denetim Masası>Programlar>Programları Sil>Orada Qualcomm ya da başka bi ethernet driver varsa driver yüklü demektirformatsız 10 yıllık windows vista kurulu HDD kullanıyorum
driver bulunmuyor driver neyi sağlıyor tam olarak?ilk attırdığınız yerden bahsettim driver olup olmadığına bakmak istiyorsanız Denetim Masası>Programlar>Programları Sil>Orada Qualcomm ya da başka bi ethernet driver varsa driver yüklü demektir
Driver parçaların tanınmasını ve gelen yeni güncellemelerle daha stabil çalışmasını şağlıyor tabi ethernet kablosunda kablosuna değişir ama benimki driversiz okumadıdriver bulunmuyor driver neyi sağlıyor tam olarak?
bilgi için teşekkürlerDriver parçaların tanınmasını ve gelen yeni güncellemelerle daha stabil çalışmasını şağlıyor tabi ethernet kablosunda kablosuna değişir ama benimki driversiz okumadı