İnsanları şöyle aşağılamak ne kadar aciz olduğunuzu kanıtlıyor.ekran kartı görse bune televizyon kumandası mı diyecek adam bana burda laf yapıyor KEKW
İnsanları şöyle aşağılamak ne kadar aciz olduğunuzu kanıtlıyor.ekran kartı görse bune televizyon kumandası mı diyecek adam bana burda laf yapıyor KEKW
Kendini çok güzel tanımlıyorsun helal vallahi. Hayattaki tek özelliğin kendini tanımlamak olmalıyazık sakat galiba
Bırakalım, kendi aklınca bilgisiz bir şekilde insanlara laf atmayı bilsin sadece.İnsanları şöyle aşağılamak ne kadar aciz olduğunuzu kanıtlıyor.
hocam kimseyi aşağıladığım yok adamın kendi bir özelliği bu aşağılama değil gerçeklerİnsanları şöyle aşağılamak ne kadar aciz olduğunuzu kanıtlıyor.
Driver ile limitlenmiyor, yanlış bilgi verme.Aynen, açıklamasını atmanı bekliyorum, silah zoruyla driver güncelletecek di mi?
Kendinize gelin. Herhangi birine sakat tarzı sözler söylemek çok yanlış.hocam kimseyi aşağıladığım yok adam kendi bir özelliği bu aşağılama değil gerçekler
hocam sorma böyle boş insanlarla muhattap oluyoruz işte birde kendini bişey zannediyorDriver ile limitlenmiyor, yanlış bilgi verme.
Merak ettim, neyle limitleniyor? Ayrıca arkadaşın dediğine göre bi anda tüm 30 serisi kartlar mining yapamayacak.Driver ile limitlenmiyor, yanlış bilgi verme.
ya saçma sapan yerlere çekme kardeşim engelli insanlara bişey mi diyorum ben bir meme bu böyle boş insanlara söylenir la havleKendinize gelin. Herhangi birine sakat tarzı sözler söylemek çok yanlış.
Ben lafı oraya çekmedim. Forumda olduğunuzun farkına varın, ayrıca gidin kuralları da bir gözden geçirin.ya saçma sapan yerlere çekme kardeşim engelli insanlara bişey mi diyorum ben bir meme bu böyle boş insanlara söylenir la havle
ya tamam yeter rezil olmaktan sıkılmadın mı be kardeş ben senin yerine utanıyorum yeter batırma kendini daha fazlaMerak ettim, neyle limitleniyor? Ayrıca arkadaşın dediğine göre bi anda tüm 30 serisi kartlar mining yapamayacak.
Bunu söyleyen kişinin sen olması garip. Söylesene bi anda nasıl tüm 30 serisi kartların mining işlevi ortadan kalkacak?ya tamam yeter rezil olmaktan sıkılmadın mı be kardeş ben senin yerine utanıyorum yeter batırma kendini daha fazla
bir anda demedim bu bir hayatın yalan bu 2 yavaş yavaş diğer kartlara aynı özellik gelecek çünkü mining kartları çıkarıyor ndivia dedim bu 3 hayatın yalan olmuş muhattap olma benle dahada fazla rezil etme kendini insanların önünde hadi işine kardeşim hadiBunu söyleyen kişinin sen olması garip. Söylesene bi anda nasıl tüm 30 serisi kartların mining işlevi ortadan kalkacak?