Neler Yeni

Etherum madenciliğine başlıyoruz

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Şu an için eski 3000 serisiyle mining yapabilirsin. Muhtemelen ara modellere gelecek bu kısıtlama, atıyorum 3080 Ti gibi, ve sürücülerle kısıtlanmıyor.
Hayır bana bunu diyorsanız arkadaşı da uyarın. Arkadaş mesajlarında bi anda tüm 30 serisi kartların mining işlevinin gideceğini söylemiş çünkü :D

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.
Şirket açmayı düşünüyor musunuz ?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Konuyla ilgili yasal bir vergi düzenlemesi planlanmadı vergiye tabi olursak tabii ki vergimizi veririz.
Yasal bir vergi düzenlemesine gerek yok bankaya giren her kuruşunuz vergiye tabidir eğer banka hesabınızda düzensiz bir akış olduğu sürece devlet bunun vergisini size sormadan paşa paşa alır. Abdullah beyin paylaştığı hikayeyi hatırlatayım kripto paralarla uğraşan arkadaşlar için şirket açmalarını ileride başlarının ağrımamasını önermişti. Tabi en iyisini siz bilirsiniz herhangi bir vergilendirme olursa size uygulanacak sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak Sac
Yasal bir vergi düzenlemesine gerek yok bankaya giren her kuruşunuz vergiye tabidir eğer banka hesabınızda düzensiz bir akış olduğu sürece devlet bunun vergisini size sormadan paşa paşa alır. Abdullah beyin paylaştığı hikayeyi hatırlatayım kripto paralarla uğraşan arkadaşlar için şirket açmalarını ileride başlarının ağrımamasını önermişti. Tabi en iyisini siz bilirsiniz vergilendirme size uygulanacak sonuçta
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim gidişata göre hareket edeceğiz.

Top Bottom