Etherum madenciliğine başlıyoruz

Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.

sonra stok neden yok hüüüüüüü bize stok kalmıyo sizler yüzünden neyse sana laf yok 5 taneden bir şey olmaz 80 tane ile yapıyo hainler
Ne alakasi var? Adamin kendi parası ister alir ister almaz

Hayırlı olsun gelir gider hesabını burdan yaparsanız sevinirim merak ediyorum çünkü :)
tabii ki hocam detayları paylaşacağım rig kurmak için muhtemelen destek almamiz verecek hiç bilgim yok çünkü rig konusunda ☹️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacağın 5 tane 3090 ile 5 tane yerine 1 tane alıp güzel bir pc kurup oyunların keyfine bakmak daha iyi olurdu ama neyse h.o.
Yurtdışından temin edeceğiz kartları hocam oyun içinde sistem kuracağım inşallah teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Bir tane 3080 ya da 3090 yollamazsaniz sizi rüyanızda koştururum

Merhaba arkadaşlar,

Gaming kart alma mining kartlarını bekle yoksa zarar edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri