Etherum madenciliğine başlıyoruz

Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.

sonra stok neden yok hüüüüüüü bize stok kalmıyo sizler yüzünden neyse sana laf yok 5 taneden bir şey olmaz 80 tane ile yapıyo hainler
Ne alakasi var? Adamin kendi parası ister alir ister almaz

Hayırlı olsun gelir gider hesabını burdan yaparsanız sevinirim merak ediyorum çünkü :)
tabii ki hocam detayları paylaşacağım rig kurmak için muhtemelen destek almamiz verecek hiç bilgim yok çünkü rig konusunda ☹️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacağın 5 tane 3090 ile 5 tane yerine 1 tane alıp güzel bir pc kurup oyunların keyfine bakmak daha iyi olurdu ama neyse h.o.
Yurtdışından temin edeceğiz kartları hocam oyun içinde sistem kuracağım inşallah teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Bir tane 3080 ya da 3090 yollamazsaniz sizi rüyanızda koştururum

Merhaba arkadaşlar,

Gaming kart alma mining kartlarını bekle yoksa zarar edersin

Geri