Neler Yeni

Etherum madenciliğine başlıyoruz

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Umut fakirin ekmeği. Kripto para kullanan ülkelere bakıldığında bu işte bir dümen olduğu ortada. 1 tane 3090 30K olmuş 5 tanesi 150K yapar. Siz bunu amorti edemeden eth büyük ihtimalle kazımı kapatacak. Ölü yatırım. Türk mantığıyla şu kadar ekran kartı alırım günde şu kadar kazanırım kafasıyla giderseniz ki öyle düşündüğünüz belli çünkü ilk defa yaptığınızı belirtiyorsunuz. Maalesef geç kalmışsınız atı alan üsküdarı geçti. Tabi bunlar benim düşüncelerim, ticaret bu, batmak var çıkmak var, cesaret eden kazanıyor. Sadece yapacağınız işi enine boyuna iyi tarttığınızdan emin olun isterim. Eth işi sanıldığı kadar kolay da bir iş değil, önü de pek kestirilemiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
kesinlikle katılıyorum

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ndivia neden özel mining için kartlar çıkıyor normal ekran kartlarına eş değer sence ? çıkardığı kartları satmak için önceki kartları devre dışı bırakmayacak mı ? bunu anlamak bu kadar zor mu ?
Aynen, açıklamasını atmanı bekliyorum, silah zoruyla driver güncelletecek di mi?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz.
@Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :)
Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.
etherium düşcek diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Açıklamayı bekliyorum senden. Driver güncellemesi olmadan dediklerin nasıl olacak? Açıklama bekliyorum.
ben ndivia mıyım kardeşim nerden bileyim nasıl olcak adamlar keyfinden mining kart çıkartmıyor o kadar teknoloji bilsem zaten burda işim ne veya senin gibi kendi aklınca bişeyleri bildiğini zannetmiyorum neyse ki

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ben ndivia mıyım kardeşim nerden bileyim nasıl olcak adamlar keyfinden mining kart çıkartmıyor o kadar teknoloji bilsem zaten burda işim ne veya senin gibi kendi aklınca bişeyleri bildiğini zannetmiyorum neyse ki
Açıklama olmayınca kalırsın böyle. Güzel güzel, bundan sonra bilmediğin şeylerde insanlara laf atmazsın, güzel ders oldu sana. Kaldın öyle ortada :D Komedi filmi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Açıklama olmayınca kalırsın böyle. Güzel güzel, bundan sonra bilmediğin şeylerde insanlara laf atmazsın, güzel ders oldu sana. Kaldın öyle ortada :D Komedi filmi...
sen biliyor musun bir ekran kartının tüm teknolojilerini üreten firmalar insanlar kadar ? ne boş bi adamsın sen ya ne ortada kalması bilader sen ne zannediyon kendini git otur evinde ekran kartı yap ozaman ekran kartı görse bune televizyon kumandası mı diyecek adam bana burda laf yapıyor KEKW

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
sen biliyor musun bir ekran kartının tüm teknolojilerini üreten firmalar insanlar kadar ? ne boş bi adamsın sen ya ne ortada kalması bilader sen ne zannediyon kendini git otur evinde ekran kartı yap ozaman ekran kartı görse bune televizyon kumandası mı diyecek adam bana burda laf yapıyor KEKW
Teşekkür ederim, güldürdün beni. Şu komedi filmini forumun Discord sunucularında da payalaşacağım. Biraz daha devam et ama yavaşça, patlamış mısır pişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,352
Üyeler
166,199
Son üye
bana
Top Bottom