@Derochefort yanlış bilgilerinle yavaşça çekilebilirsin.
Hayıırr nerden duydunLos Santos'da olduğu haberini aldım
Kartları yurtdışından temin edeceğiz hocam kartın tanesi 20k ya falan geliyor bence hiçbir şey için geç değil etherum için 5 bin dolarlar konuşuluyor yaza kadar bakalım ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum teşekkür ederim düşünceleriniz içinUmut fakirin ekmeği. Kripto para kullanan ülkelere bakıldığında bu işte bir dümen olduğu ortada. 1 tane 3090 30K olmuş 5 tanesi 150K yapar. Siz bunu amorti edemeden eth büyük ihtimalle kazımı kapatacak. Ölü yatırım. Türk mantığıyla şu kadar ekran kartı alırım günde şu kadar kazanırım kafasıyla giderseniz ki öyle düşündüğünüz belli çünkü ilk defa yaptığınızı belirtiyorsunuz. Maalesef geç kalmışsınız atı alan üsküdarı geçti. Tabi bunlar benim düşüncelerim, ticaret bu, batmak var çıkmak var, cesaret eden kazanıyor. Sadece yapacağınız işi enine boyuna iyi tarttığınızdan emin olun isterim. Eth işi sanıldığı kadar kolay da bir iş değil, önü de pek kestirilemiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yeni haber aldım red country'e gitmişlerHayıırr nerden duydun![]()
Bu sefer yanlış işte senin evini basmaya geliyozYeni haber aldım red country'e gitmişler
Evim yok benim evim sokaklarBu sefer yanlış işte senin evini basmaya geliyoz![]()
Kardeşim ilk ucakla grove street e gel orda sana bi ev ayarlımEvim yok benim evim sokaklar
20K'ya denk gelecekse o zaman olabilir çünkü arada 50K fark var. Bu fiyata bulabiliyorsanız aslında al-satı da düşünebilirsiniz.Kartları yurtdışından temin edeceğiz hocam kartın tanesi 20k ya falan geliyor bence hiçbir şey için geç değil etherum için 5 bin dolarlar konuşuluyor yaza kadar bakalım ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum teşekkür ederim düşünceleriniz için
Belki bir gün onu da yaparız hocam20K'ya denk gelecekse o zaman olabilir çünkü arada 50K fark var. Bu fiyata bulabiliyorsanız aslında al-satı da düşünebilirsiniz.
ndivia neden özel mining için kartlar çıkıyor normal ekran kartlarına eş değer sence ? çıkardığı kartları satmak için önceki kartları devre dışı bırakmayacak mı ? bunu anlamak bu kadar zor mu ?Videoyu izle. Videoda miningin biteceğine dair tek kelime yok. 3060 hakkında konuşuyor.
Ben vagos çete lideriyimKardeşim ilk ucakla grove street e gel orda sana bi ev ayarlım