Derochefort
80+
- Reaksiyon skoru
- 197
tamam miningci kardeş rez al xdBunun olacağına kendiniz bile inandınız mı acaba? Hayal kurmayı bırakın. Çatır çatır mining yapılmaya devam edilecek o kartlar ile.
tamam miningci kardeş rez al xdBunun olacağına kendiniz bile inandınız mı acaba? Hayal kurmayı bırakın. Çatır çatır mining yapılmaya devam edilecek o kartlar ile.
Ben miningci değilim. Sadece yanlış bilgi vermiyorum.tamam miningci kardeş rez al xd
Sağolun hocam Allah razı olsunhayırlı olsun bol kazançlar
Ben miningci değilim. Sadece yanlış bilgi vermiyorum.
Bir tek 3060 için geçerli bir şey o. Miningci olmayan biri olarak söylüyorum. Bu arada, Google icat edildi. Bir kaç klavye tuşu uzakta bilgi.tamam miningci kardeş rez al xd
yavaşça çekilebilirsin.Ben miningci değilim. Sadece yanlış bilgi vermiyorum.
sizden de Allah razı olsun hocam iyi günlerRig kurulumunda bilgisi olan arkadaş varsa destek olabilirse çok memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam Allah razı olsun
Önce Türkçe yazmayı öğrenin.yavaşla çekilebilirsin.
Clickbait içerik ile Mesut Çevik eş anlamlı kelimeler. Mining hiç bir zaman bitmeyecek. 3060 için miningin fişi çekiliyor sadece.
Bende dün bu videoyu gördüm minimum 3080 ile yapacağım bakalım hayırlısı
Videoyu izle. Videoda miningin biteceğine dair tek kelime yok. 3060 hakkında konuşuyor.yavaşça çekilebilirsin.
Los Santos'da olduğu haberini aldımVay hayinler adres ver döveyim
Aynen elinde kartı olanlara zorla Driver güncelletecekler değil mi?donanımı kod ile düzenlicekler