dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar annem steame guvenmedigi icin oyun alamiyorum artık ets 2 mp oynamak istiyorum sizce bedava olurmu
arkadaşlar annem steame guvenmedigi icin oyun alamiyorum artık ets 2 mp oynamak istiyorum sizce bedava olurmu
hocam para var zaten ama guvenmiyolar sıkıntı ordaPek sanmam hocam zaten indirimde 10 TL'ye düşüyor kendi paranızı biriktirip alabilirsiniz hemde ailen bir şey diyemez![]()
hocam para var zaten ama guvenmiyolar sıkıntı orda
hocam ininal alsam aslında ne isterler ininal alırkenBu yıl 9 TL ye düştü bedava olacağını sanmam
Şöyle bişey dene şu papara tosla hesabı falan açtır parayı oraya atsın ordan steame öde bu tür şeylerde para atmayınca çekemiyorlar
İninal hesabı açmak paralı diye biliyorum tosla ve papara ücretsiz sanırımhocam ininal alsam aslında ne isterler ininal alırken
annene dünyanın en büyük şirketlerinden birinin olduğunu ve milyonlarca iinsanın kullandıgını soylersen belkı ıkna edersinarkadaşlar annem steame guvenmedigi icin oyun alamiyorum artık ets 2 mp oynamak istiyorum sizce bedava olurmu
bence olmaz ama 10 tl ye düşüyor indirimlerde . Annen izin vermiyorsa ininal kart alıp kendin alabilirsin oyunu . Hem 10 tl yani para gitse ne olacak ki (ve öyle bir şey olmaz bile parayı verdiğinde oyun direkt sana gelir)arkadaşlar annem steame guvenmedigi icin oyun alamiyorum artık ets 2 mp oynamak istiyorum sizce bedava olurmu
hocam neler soyledimannene dünyanın en büyük şirketlerinden birinin olduğunu ve milyonlarca iinsanın kullandıgını soylersen belkı ıkna edersin
Kredi karti ile almak zorunda değilsin telefonuna tl yükle mobilden çekim yapılsın. Bedava olacagini sanmam.arkadaşlar annem steame guvenmedigi icin oyun alamiyorum artık ets 2 mp oynamak istiyorum sizce bedava olurmu