Ets 2 indirime girermi?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 tl param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.

Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
2 haftaya kadar şubatta girecek 121 saatim var zevkli oyundur

9.75'e kadar düşüyor genellikle her indirimde.
Ben öyle aldım.

daha önce denemek için crack indirmiştim çok beğendim ama gireceğini nereden biliyorsunuz çok araştırdım ama bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişi öyle alıyor
Çoğunlukla giriyor her indirim de.
Ben daha düşmediği indirim görmedim.

daha önce denemek için crack indirmiştim çok beğendim ama gireceğini nereden biliyorsunuz çok araştırdım ama bulamadım

çoğu kişi öyle alıyor
hocam şubatta indirimler başlıyor 1000 saatlik steam kullanıcııym rahat olun

2 haftada bir 9.75 e düşüyor.

hocam şubatta indirimler başlıyor 1000 saatlik steam kullanıcııym rahat olun
Hocam ilk hangi indirim var?

Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
Düşebilir sadece ETS ve ATS indirime giriyor bazen Steam'de.

Hocam ilk hangi indirim var?
1612097780007.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,949
Üyeler
189,525
Son üye
Alperen.51
Geri