Neler Yeni

ETS 2 Multiplayer hala oynanır mı ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
arkadaşlarında girip eğlencesine oynanır :D yoksa çok falza trol adam var. Girip gülüp geçip oynamak için iyi ama.
Hocam o troll benim işte, youtubede birsürü videom var bulursam link eklerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar elbete oynayan çok ama hala oynanır mı çoğu küfürlü rahat oynanmadığını biri sana gelip bi anda çarptığını söyleyende var yani sizin bildiğiniz şeyler size göre multiplayer dedikleri kadar kötü mü ?
Çünkü bende ETS2 alcam bi soriyim dedim
Bu videolar yüzünden ban yemiştim(türklere küfretmişlerdi)

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam arkadaşlarınızla beraber oynamanız daha zevkli olur, tek kişi trafik olmadığı sürece sıkıyor 15-20 dk sonra, tabi ben tehlikeli hareketler dediğimiz şeyi yapıyorum genelde

Sende admine verseydin küfürleri onlarda ban yerdi, boşa trollük yapmaya gerek yok, troll olduğu için 6-7 tane adam banlattım perma yiyenlerde var aralarında

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Hocam o troll benim işte, youtubede birsürü videom var bulursam link eklerim.

büyüdükçe anlarsın diye düşünüyorum

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Kaç yaşındasınız acaba merak ediyorum.
18 yaşındayım da, oyunlarda bu tarz şeyler yapıp anama bacıma, milletime küfür ettirmenin üzücü bir şey olduğunu biliyorum ve her yerde paylaşmıyorum marifetmiş gibi <3

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
18 yaşındayım da, oyunlarda bu tarz şeyler yapıp anama bacıma, milletime küfür ettirmenin üzücü bir şey olduğunu biliyorum ve her yerde paylaşmıyorum marifetmiş gibi <3
Büyüdügünde öğrenirsin demene gerek yoktu neredeyse aynı yaştayız, kaldıki bu sadece bir oyun ülkede çözülmesi gereken onlarca büyük sorun varken benim online oyunlarda insanlara takılmama sıra gelmez, ama eğer bu konuyla ilgili probleminiz varsa saygı çerçevesinde tartışabiliriz.(1 kere ban yedim 2. Olmasın lütfen.)😍

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Büyüdügünde öğrenirsin demene gerek yoktu neredeyse aynı yaştayız, kaldıki bu sadece bir oyun ülkede çözülmesi gereken onlarca büyük sorun varken benim online oyunlarda insanlara takılmama sıra gelmez, ama eğer bu konuyla ilgili probleminiz varsa saygı çerçevesinde tartışabiliriz.(1 kere ban yedim 2. Olmasın lütfen.)😍
16-17-18-19 yaşları arasında insanlar çok değişiyor.
Dediğim olay da bu zaten, tek isteğim 2 yıl sonra bu konuya bakmanız.
Ayrıca ülkedeki sorunlar sizin ETS de başkalarının oyununu zehir etme hakkını tanımıyor ki size :((

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün
9tl veremiyen oyuna mp hala oynanır mı diyor mp oynacaksan promods mp tavsiye ederim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben başlamak istiyorum aslında nasıl multiplayer giriyoruz

Kerem.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem
Arkadaşlar elbete oynayan çok ama hala oynanır mı çoğu küfürlü rahat oynanmadığını biri sana gelip bi anda çarptığını söyleyende var yani sizin bildiğiniz şeyler size göre multiplayer dedikleri kadar kötü mü ?
Çünkü bende ETS2 alcam bi soriyim dedim
oynanır hele promods yüklersen tabi promods için tüm harita dlclerinin olması lazım küfür duymak istemezsen f9 za basarak sohbeti kapatabiliyorsun telsizide kapatabiliyordun taba bastıktan sonra telsize gel ordan kapatabilirsin

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
16-17-18-19 yaşları arasında insanlar çok değişiyor.
Dediğim olay da bu zaten, tek isteğim 2 yıl sonra bu konuya bakmanız.
Ayrıca ülkedeki sorunlar sizin ETS de başkalarının oyununu zehir etme hakkını tanımıyor ki size :((
Bakın ben kimseye zararı olmayan insanlara sebep yokken çarpmıyorum, en başta yazdığım yazı biraz makaraydı. Videoları izledinizmi bilmiyorum ama benim ban yeme sebebim kurallara uymamam mesela adam garajdan çıkmak için burnunu yola sokuyor tam o sırada ben arabayı solluyorum tam gaz kafa kafaya giriyoruz, tamam suçluyum kabul ediyorum ama banlamak niye.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün
mp eskiden çok güzeldi o zamanlar promods mp yoktu eski zamanlarda mp sonucuları doluydu girmek için sıra beklerdin ne güzel günlerdi be

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Bakın ben kimseye zararı olmayan insanlara sebep yokken çarpmıyorum, en başta yazdığım yazı biraz makaraydı. Videoları izledinizmi bilmiyorum ama benim ban yeme sebebim kurallara uymamam mesela adam garajdan çıkmak için burnunu yola sokuyor tam o sırada ben arabayı solluyorum tam gaz kafa kafaya giriyoruz, tamam suçluyum kabul ediyorum ama banlamak niye.
evet orada haklısın ama bu durum bu tarz olayların artmasını engelliyor.
Çok garip durumlarda ban atabiliyorlar ama itiraz edemiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,278
Üyeler
163,631
Son üye
scisquds
Top Bottom