Nyrxia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 497
Muhtemelen değil çünkü iberia maks 38₺ye düşmüştü daha düşer diye almadım bende :dİberia dlc side dahilmi?
Muhtemelen değil çünkü iberia maks 38₺ye düşmüştü daha düşer diye almadım bende :dİberia dlc side dahilmi?
Çıldırmak üzereyim sanırımNasıl ya nasıl cidden 9 TL ye düşen oyun 150 TL mi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl ya nasıl cidden 9 TL ye düşen oyun 150 TL mi oldu
Bunlar iyi günlermiz ise heralde biz ölelim yaşamayalım hiçŞükredin iyi günlerimiz
Ölmek mantıklıBunlar iyi günlermiz ise heralde biz ölelim yaşamayalım hiç
şu an farkettim evet ben 2019 da ilk çıktığında almıştım oyun içi satın almalarda da tl mi şu an ? coin vb almak istesek skinler içinDolar kurunun etkisi var. Steam, yapımcılara ülkeler için belli bir kur oranı sunuyor. Bu oran geçen yıla kadar 1$=3-3.5₺ şeklindeydi, şimdi ise 1$=10₺ oldu. Son 1 yılda $/₺ kurundaki yükseliş fiyatları etkiledi doğal olarak.
MW ise € üzerinden satılmıyor artık. Onlar da 1$=10₺ olmak üzere TRY üzerinden satışa geçti.
Doğru yere bakıyorsam Coinler de TL üzerinden satılıyor şu an.şu an farkettim evet ben 2019 da ilk çıktığında almıştım oyun içi satın almalarda da TL mi şu an ? coin vb almak istesek skinler için
yalnız oyun içi satın alımlar efsane olmuş tl olması euro bazından aşırı pahalıya geliyordu sonunda oyuna skin ekleyebilecezDoğru yere bakıyorsam Coinler de TL üzerinden satılıyor şu an.
![]()
Call of Duty®: Modern Warfare® Points (CP) - Call of Duty: MW | Battle.net
Enhance Your Multiplayer and Special Ops Experience! Call of Duty®: Modern Warfare® features several ways to customize your game experience. Call of Dut...eu.shop.battle.net
Bende son indirimde aldım dedim alayım kenarda dursun aldım ama keşke ne var ne yok bütün DLC ler le beraber alsaymışımAts almaya üşeniyordum keşke üşenmeyeydim.