EU4 mü daha zor HOI4 mü?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
HOI4 tarzı bir oyun oynamak istiyorum. Ancak oynayanlar zor, karışık ve öğrenmenin uzun sürdüğünü söylüyorlar.
Bu tarzda EU4 var. EU4 de HOI4 kadar zor ve öğrenmesi zaman alan bir oyun mu? Fazla vaktim ve sabrım yok bir oyunu öğrenebilmek için.
HOI4 kadar karışık değilse EU4 oynamak istiyorum.

EU4 çoook daha zor. Ama daha eğlenceli hele multiyse. (3-4 kişi sarar)

HOI4 ise 10+ kişiyseniz EU4' den eğlenceli.

Singleplayer olarak HOI4 başta daha iyi geliyor ama 100 saatten sonra EU4 daha iyi geliyor çünkü oyunda hiçbir zaman aynı şeyler olmuyor.

EU4 çoook daha zor. Ama daha eğlenceli hele multiyse. (3-4 kişi sarar)

HOI4 ise 10+ kişiyseniz EU4' den eğlenceli.

Singleplayer olarak HOI4 başta daha iyi geliyor ama 100 saatten sonra EU4 daha iyi geliyor çünkü oyunda hiçbir zaman aynı şeyler olmuyor.
Singleplayer oynayacağım ve öğrenmesi kolay bir oyun oynamak istiyorum. Saatlerce rehber izleyip oyunu çözmeye çalışacak vaktim yok.
HOI4 çok karışık geldi bana. EU4 de cidden onun kadar zor mu?

Singleplayer oynayacağım ve öğrenmesi kolay bir oyun oynamak istiyorum. Saatlerce rehber izleyip oyunu çözmeye çalışacak vaktim yok.
İkisi de zor ama EU4 daha zor. İkisinde de rehber izlemek zorundasın yoksa yapamazsın zaten. İkisini de tam çözmem HOI4 için 150 saat sürdü. EU4 için ise 500 saatim olmasına rağmen daha dün yeni bir şey öğrendim mesela :D

İkisi de zor ama EU4 daha zor. İkisinde de rehber izlemek zorundasın yoksa yapamazsın zaten. İkisini de tam çözmem HOI4 için 150 saat sürdü. EU4 için ise 500 saatim olmasına rağmen daha dün yeni bir şey öğrendim mesela :D
HOI4 için de 2.000 saati olan kişiler bilmediğim şeyler var diyorlar. Sanırım bu tarz bir oyun oynayamayacağım.

kolay istiyorsan hoi4

Geri