Euthyrox 100mcg ne ilacı ?

leaker001

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
638
evde buldum bi internetten bakayım dedim troid kanserini bastırmak amacıyla mı ne kullanılıyormuş sadece kanser olanlar mı kullanır bu ilacı acaba evden birisi kanser de benden gizliyorlar mı ?

Hayır sadece kanser hastaları değil troid hormonunu düzenlemek amacıyla kullanılır.Troid ameliyatlarından sonra hastalara ömür boyu kullanmasını istenir.Yada troid bezi görevini yerine tam gdtiremediği için euthyrox lavetron tarzı ilaçlar verilir.

Hayır sadece kanser hastaları değil troid hormonunu düzenlemek amacıyla kullanılır.Troid ameliyatlarından sonra hastalara ömür boyu kullanmasını istenir.Yada troid bezi görevini yerine tam gdtiremediği için euthyrox lavetron tarzı ilaçlar verilir.
haa anladım annemde yıllar öncesinde varmış hatta bende de geçen boynumda ona benzer bir şey çıkmıştı ama yağ beziydi sanırım, teşekkürler

normal tiroid fonksiyonu olan hastalarda iyi huylu guatrı tedavi etmek için,cerrahi sonrasında guatrın nüksetmesini önlemek için,tiroid bezi yeteri kadar çalışmadığında, doğal tiroid hormonlarının işlevini yerine getirmek için kullanılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,588
Üyeler
187,709
Son üye
eHan
Geri