ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Türknet gigafiber baktım çokda isterim ama altyapım 41mbps destekliyo hangi interneti önerirsiniz istanbulda oturuyorum
Ya gigafiber istiyorum ama bende altyapı yokMillenicom veya Netspeed en ucuz galiba 100Mbpsye kadar. TürkNetteyim memnunum o ayrı
Yapacak bir şey yok. Dediklerime bakYa gigafiber istiyorum ama bende altyapı yok
Netspeed kullaniyorum tavsiye ederim.Türknet gigafiber baktım çokda isterim ama altyapım 41mbps destekliyo hangi interneti önerirsiniz istanbulda oturuyorum
Teşekkürler bakacağımNetspeed kullaniyorum tavsiye ederim.
Şu konudada deneyimlerimi paylastim. Ayriyeten sorulariniz varsa soradabilirsinTeşekkürler bakacağım
forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler baya emek vermişsin sağol bir şey soracağım altyapı sorgulamada mesela bizim d blok binamız ama görünmüyor 10 a var 10 b var ama 10 d yok sadece 10: varŞu konudada deneyimlerimi paylastim. Ayriyeten sorulariniz varsa soradabilirsin
Öneri - 3 aylık NetSpeed deneyimim
Merhaba Netspeed'e gecerken NetSpeed'e gecis tecrubem adinda konu acmistim. Aboneligim 2 ayı gecti ve deneyimlerimi paylasayim dedim. Oncelikle Türk Telekom'dan gectigimi ve altyapima 76 Mbps tanimlandigini belirteyim. Tanimlanan 76 Mbps'nin 73 74 Mbps hizi stabil sekilde aliyorum. Netspeed...forum.donanimarsivi.com
Diger sorgulama sitelerinde de oyle mi?Teşekkürler baya emek vermişsin sağol bir şey soracağım altyapı sorgulamada mesela bizim d blok binamız ama görünmüyor 10 a var 10 b var ama 10 d yok sadece 10: var
41 mbps'i fiber olarak destekliyorsa, 100 mbps fiber kullanıyordum son derece memnundum. TürkNet'i tavsiye ederdim ben.Türknet gigafiber baktım çokda isterim ama altyapım 41mbps destekliyo hangi interneti önerirsiniz istanbulda oturuyorum
EvetDiger sorgulama sitelerinde de oyle mi?
Adam akıllı adresime bakamıyorum arasam müşteri hizmetlerini bide onlar baksa arıyımmı
Türknet gigafiber baktım çokda isterim ama altyapım 41mbps destekliyo hangi interneti önerirsiniz istanbulda oturuyorum
Gigafiber 1000mbps 140 tlAltyapı varsa iyi fiyatTurkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları | Hızlı Ev İnterneti
Turkcell Superonline Fiber İnternet kampanyalarına hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!m.superonline.net
Yok işte 41 mbps destekliyo türknetten sorgulayına netspeedden milleniden falan 52mbps diyoAltyapı varsa iyi fiyatTurkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları | Hızlı Ev İnterneti
Turkcell Superonline Fiber İnternet kampanyalarına hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!m.superonline.net