Neler Yeni

Yardım Ev interneti

Romedeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet
4 ay önce Turkcell superbox'ın 10 Mbps'lik paketini kullanmaya başladım. Adresi sisteme yanlış girdikleri için internetim de çok ping oluyor oyun oynayamıyorum ve bu 4 aydır böyle karşı taraftan kaynaklı problem olduğu için cayma bedelsiz iptal ettirebileceğimi söylediler. Bende şimdi bu interneti iptal ettirip Turknet'in 35 Mbps'lik paketine geçmeyi düşünüyorum. Kullanan ya da Turknet hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirirse sevinirim sizce geçmeli miyim? Not: İstanbul / Küçükçekmece'de oturuyorum.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
1 -2 SAAT ONCE BAGLANTIYI YAPIP GITTILER 22 NISANDA BASVURDUM ARAYA 4 GUNLUK TATIL GIRDI ONA RAGMEN 3 GUN ICIINDE KURULUM OLDU SAYILIR ISTANBUL KAGITHANEDE OTURUYORUM GELEN ARKADASDA ILGILIYDI BAYA AYRICA BANA ALABILCEGIM HIZI FELAN GOSTERDI ALT YAPIYI FELAN 35 MEGABIT BAGLATTIM DAHA SONRA NE KADAR ARTTIRABILCEGIMI HERSEYI ANLATTII YADA COK SANSLIYIM :)

Romedeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 -2 SAAT ONCE BAGLANTIYI YAPIP GITTILER 22 NISANDA BASVURDUM ARAYA 4 GUNLUK TATIL GIRDI ONA RAGMEN 3 GUN ICIINDE KURULUM OLDU SAYILIR ISTANBUL KAGITHANEDE OTURUYORUM GELEN ARKADASDA ILGILIYDI BAYA AYRICA BANA ALABILCEGIM HIZI FELAN GOSTERDI ALT YAPIYI FELAN 35 MEGABIT BAGLATTIM DAHA SONRA NE KADAR ARTTIRABILCEGIMI HERSEYI ANLATTII YADA COK SANSLIYIM :)
6 senedir süperonline kullanıyorum ama süperbox'a geçtiğime pişman oldum açıkçası çünkü açıldığından beri hak ettiğim hızı alamıyorum. Geçeceğim bir hafta içinde inşallah kodunuzu yollayın bana kullanmadıysanız eğer bir ay bedava kullanırız ikimizde :D

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
Dostum Türkneti tavsiye etmiyorum. Zaten Türk Telekom altyapısı kullanan bi şirket fiber hariç. Türk Telekom al en azından kafan rahat olur. Türknetin bağlanma süreci epey sürüyor. Elindekini iptal etmeden başvur gelsin bağlasınlar öyle elindekini iptal et. 1 ayı bulanlar olmuş delirirsin internetsiz. Benim 13 gün sürdü tüm çabalarıma rağmen. Artıları var mı dersen var. Fiyatı cazip taahhüt vs. yok en azından. Elindekini iptal etmeden başvur gelsin bağlansın öyle iptal öbür türlü deneme bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
RTX2070 Super
4 ay önce Turkcell superbox'ın 10 Mbps'lik paketini kullanmaya başladım. Adresi sisteme yanlış girdikleri için internetim de çok ping oluyor oyun oynayamıyorum ve bu 4 aydır böyle karşı taraftan kaynaklı problem olduğu için cayma bedelsiz iptal ettirebileceğimi söylediler. Bende şimdi bu interneti iptal ettirip Turknet'in 35 Mbps'lik paketine geçmeyi düşünüyorum. Kullanan ya da Turknet hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirirse sevinirim sizce geçmeli miyim? Not: İstanbul / Küçükçekmece'de oturuyorum.
Hocam aynı şey bizde de oldu hiçbirşey yapmıyorlar sadece bedava iptal ettirip tekrar açtırabilirsiniz diyorlar evde port olmadıgı için sadece bunu alabiliyorum çok sinir bozucu.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
6 senedir süperonline kullanıyorum ama süperbox'a geçtiğime pişman oldum açıkçası çünkü açıldığından beri hak ettiğim hızı alamıyorum. Geçeceğim bir hafta içinde inşallah kodunuzu yollayın bana kullanmadıysanız eğer bir ay bedava kullanırız ikimizde :D
kodu yollarım sana vallaben sıkıntı cekmedım suana kadar dogruya dogru

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben Millenicom öneririm, kullanıyorum sorunsuz. Bunda da kod var zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Güler
10 Mps internetin vereceği pinkten ne bekliyorsunki ? benim 35 mbs olmasına rağmen oyunlarda 70 79 civari alıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Türknet bazıları sorun yaşıyor bazıları yaşamıyor Türktelekom altyapısı varsa genelde sorun olmuyor adresini yazarak altyapının ne kadar desteklediğine bak sorun olmayacaktır olursa taahhüt olmadığından çıkabilirsin.

Top Bottom