Her şekilde okeyimkakadu al macaw için bi o kadar da kafese verceksin ama unutma bunlar özgür hayvanlar neredeyse her zaman dışarıda olmaları gerekir
Köpek almak zor o yüzden alamamneden sokaktan barınaktan almıyorsun demiyorum bak. bi tanıdığından int sitelerinden anne köpekleri doğurmuş 3 4 tane yavrusu olan binlerce ilan var ve onların yüzlercesi sahiplendirme ilanı. neden onlardan bakmıyorsun?
onu demiyorum ya kafese tıkabiliceğin bir hayvan değil illa ki kafes alıcaksın ama serbest gezen bir hayvan sürekli kafes dışı olan bir hayvan kafese tıkarsan psikoloji bozuluyor bildigin değişik bir olayGerekirse uyumam gözümü kararttım her hafta veterinere götüreceğim zaten
etrafta gezicek kirleticek dışkısını yapıcak yemleri falan dökücekHer şekilde okeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Köpek almak zor o yüzden alamam
eğitimleri var merak etmeonu demiyorum ya kafese tıkabiliceğin bir hayvan değil illa ki kafes alıcaksın ama serbest gezen bir hayvan sürekli kafes dışı olan bir hayvan kafese tıkarsan psikoloji bozuluyor bildigin değişik bir olay
etrafta gezicek kirleticek dışkısını yapıcak yemleri falan dökücek
instagramın varsa ekliyeyim yardımcı olurumHayir sadece istemiyorum ve köpek alamam ailem ile yaşıyorum
Dışkısını temizlerim zaten sadece uyumak için kafesine girecekonu demiyorum ya kafese tıkabiliceğin bir hayvan değil illa ki kafes alıcaksın ama serbest gezen bir hayvan sürekli kafes dışı olan bir hayvan kafese tıkarsan psikoloji bozuluyor bildigin değişik bir olay
etrafta gezicek kirleticek dışkısını yapıcak yemleri falan dökücek
Gerçekten teşekkürler instagramım yokeğitimleri var merak etme
instagramın varsa ekliyeyim yardımcı olurum
burdan takip ettim sen de beni takip et istersen sorun olduğunda cevaplarımDışkısını temizlerim zaten sadece uyumak için kafesine girecek
Gerçekten teşekkürler instagramım yok
yukarıda açıkladımniye kankam niyeee