Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,694
Nasıl baska seçeneğin yok ? O hayvanları sokaga falan atmiyorlar tanidigimdan bilmiyorumBaşka seçeneğım yok
Nasıl baska seçeneğin yok ? O hayvanları sokaga falan atmiyorlar tanidigimdan bilmiyorumBaşka seçeneğım yok
sokakta başı boş birsürü yavru vardoğada varsa sahiplenip bakalım ama düşünsene petshop ortamından alıp kendi evine getiriyorsun
Pet Shoptan alacaksan hiç alma daha iyi.Başka seçeneğım yok
Nedenini Soruyorum kardeşim kıt mısın ? Sokaktan bir köpeği al besle aşılarını yaptır hayvanlar satın alınmazPetshop tan alıcam
Balık ciklet yunus bende besledim malzeme istersen onuda öneririmArkadaşlar sahiplenemem ve bütçem 15k
o da var haklısın ama petshop için kastettim merak etme benim de en büyük hayallerim biri de sokaktan hayvan sahiplenmek veya sokak hayvanlarına sahip çıkabilmek ama sonuçta adı üstünde sokak hayvanı şöyle ki onların yaşamı gereği evde yaşamaları zor mesela evde yaşayan bir köpeği salarsan dışarıda zorlanır onlar da öyle aslındasokakta başı boş birsürü yavru var
kuş sever misin dayı onu söyle sen banaAma anlamıyorsunuz ven sadece fikir belirlemek istiyorum
Teşekkür ederim söylediğimde buyduo da var haklısın ama petshop için kastettim merak etme benim de en büyük hayallerim biri de sokaktan hayvan sahiplenmek veya sokak hayvanlarına sahip çıkabilmek ama sonuçta adı üstünde sokak hayvanı şöyle ki onların yaşamı gereği evde yaşamaları zor mesela evde yaşayan bir köpeği salarsan dışarıda zorlanır onlar da öyle aslında
8 muhabbet kuşu 1 jako besledim daha öncekuş sever misin dayı onu söyle sen bana