Evcil hayvan tavsiyesi

Ben sadece evimde beslicem hayvanımı dışarıya sadece gezdirmek için çıkarıyorum söylemek istememiştim ama ben toplum tarafından dışlanan bir insanım o yüzden istiyorum evcil hayvanımı ve en iyi şekilde yaşatıcam
dışlandığını düşünüyorsun bence

knk al bukalemin

hamster alabilirsin knk ama sen ne tür istiyosun bilmiyoruzki egzotik mi istiyosun yılan tarantula vs gibi dışarıda gezebileceğin sevebileceğin hayvanlarmı istiyosun
Post automatically merged:

papağan alma sakın
niye kankam niyeee

Nedenini Soruyorum kardeşim kıt mısın ? Sokaktan bir köpeği al besle aşılarını yaptır hayvanlar satın alınmaz
Allaha şükür beynimde bir sıkıntı yok ama biraz ağır bir laf ):

Ben sadece evimde beslicem hayvanımı dışarıya sadece gezdirmek için çıkarıyorum söylemek istememiştim ama ben toplum tarafından dışlanan bir insanım o yüzden istiyorum evcil hayvanımı ve en iyi şekilde yaşatıcam
Toplum tarafından dışlanan bir insan olduğunuzu size toplum mu söyledi?

hocam öncelikle dedikleriniz içimi burktu biraz öyle dışlandım diye bir şey yok emin olun
içiniz rahat olsun doğru insanlar karşınıza çıkar bir gün o düşüncelerden kurtulursunuz

2. si zaten sokaktan almıyorsun hayvanları barınağa gidiyosun orda da çok güzel çok tatlı her türden canlılar var
bir tanesini sahiplenin o kadar mutlu olursunuz ki

hayvan ticareti çok etik bir durum değil ondan ben karşıyım
yine de karar sizin

tavsiyem şu 15k sistem topla sonra git barınağa beğendiğin ve iyi anlaşabileceğin bir köpek sahiplen !

Aklımda kakadu yada macaw var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
'Berk
Geri