Neler Yeni

🔥İndirim Evcil Hayvan ürünlerinde 4 al 2 öde

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
4 al 2 öde ama sepette öyle olmuyor ayrıca kargo ücretsiz diyor kargo bindiriyor yine fiyat uyguna geliyor lakin ben anlamadım bu işi

ewew.png

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Bakayım uygun fiyatlı yavru kedi maması var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavru kediye yetişkin yaş mama zararlı olur mu? Kuru mama çiğnemesi zor diye almıyorum ama yaş olunca rahat yer diye düşünüyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
Ödeme kısmında düştü bende 28 tane aldım bende bu eklediğiniz konserveden 273 TL tuttu. Prime ınız olmayabilir mi ?
aa prime ile deniyorum hemen

edit: prime ile alakalı değilmiş, eklediğim bazı konserveler 4 al 2 öde kampy. uygun değilmiş.

Son düzenleme:

Yavru kediye yetişkin yaş mama zararlı olur mu? Kuru mama çiğnemesi zor diye almıyorum ama yaş olunca rahat yer diye düşünüyorum.
hocam öncelikle yavru kediler için kuru mamalar var daha küçük parçacıklı oluyor yaş mamaya alıştırırsan böbrek sorunu + ilerde kuru mamaya döndürmen çok zor olur

aldım 4 kutu 40 liraya teşekkürler hocam

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
nd mamalar bu fiyatlara bir daha asla bulunmaz ben eşin dostun prime hesabını da kullanıyorum çünkü sepete max 5 adet eklettiriyor.

Zalımo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zaniolo

Daha besleyici ve sindirim sistemine daha uygun olduğu için yavru kedi maması önceliğiniz olsun hocam.Ama elinizde yetişkin kedi maması var veya ekonomik nedenlerden dolayı bu mamayı tercih ediyorsanız robotta çekip küçük parçaçıklar haline getirip verebilirsiniz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Daha besleyici ve sindirim sistemine daha uygun olduğu için yavru kedi maması önceliğiniz olsun hocam.Ama elinizde yetişkin kedi maması var veya ekonomik nedenlerden dolayı bu mamayı tercih ediyorsanız robotta çekip küçük parçaçıklar haline getirip verebilirsiniz.
Yavru kedi için buldum. 8kg aldım.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru