🔥İndirim Evcil Hayvan ürünlerinde 4 al 2 öde

4 al 2 öde ama sepette öyle olmuyor ayrıca kargo ücretsiz diyor kargo bindiriyor yine fiyat uyguna geliyor lakin ben anlamadım bu işi

ewew.png

Son düzenleme:
Bakayım uygun fiyatlı yavru kedi maması var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yavru kediye yetişkin yaş mama zararlı olur mu? Kuru mama çiğnemesi zor diye almıyorum ama yaş olunca rahat yer diye düşünüyorum.

Ödeme kısmında düştü bende 28 tane aldım bende bu eklediğiniz konserveden 273 TL tuttu. Prime ınız olmayabilir mi ?
aa prime ile deniyorum hemen

edit: prime ile alakalı değilmiş, eklediğim bazı konserveler 4 al 2 öde kampy. uygun değilmiş.

Son düzenleme:

Yavru kediye yetişkin yaş mama zararlı olur mu? Kuru mama çiğnemesi zor diye almıyorum ama yaş olunca rahat yer diye düşünüyorum.
hocam öncelikle yavru kediler için kuru mamalar var daha küçük parçacıklı oluyor yaş mamaya alıştırırsan böbrek sorunu + ilerde kuru mamaya döndürmen çok zor olur

aldım 4 kutu 40 liraya teşekkürler hocam

Son düzenleme:
nd mamalar bu fiyatlara bir daha asla bulunmaz ben eşin dostun prime hesabını da kullanıyorum çünkü sepete max 5 adet eklettiriyor.

Daha besleyici ve sindirim sistemine daha uygun olduğu için yavru kedi maması önceliğiniz olsun hocam.Ama elinizde yetişkin kedi maması var veya ekonomik nedenlerden dolayı bu mamayı tercih ediyorsanız robotta çekip küçük parçaçıklar haline getirip verebilirsiniz.

Daha besleyici ve sindirim sistemine daha uygun olduğu için yavru kedi maması önceliğiniz olsun hocam.Ama elinizde yetişkin kedi maması var veya ekonomik nedenlerden dolayı bu mamayı tercih ediyorsanız robotta çekip küçük parçaçıklar haline getirip verebilirsiniz.
Yavru kedi için buldum. 8kg aldım.

Teşekkürler 4 kilo enjoy aldım. İnş yer bizimki .d

Geri