Hayır. En yakın ASM gitsen bile olur. %0.01 ihtimal bile olsa bilmeyen birisi için felç kalma riskin var.Arkadaşlar doktora gittim ve b12 eksikligi çıktı , tebvitamin b12 diye bir igne yazdı .
internetten baktım igne kalçadan yapılıyorumuş evde kendim vursam olur mu ?
tutturman zor olur bir hemsireye yaptirmalisin.Arkadaşlar doktora gittim ve b12 eksikligi çıktı , tebvitamin b12 diye bir igne yazdı .
ne tarz bir iğne? her gün messinin vurduğu büyüme hormonu iğnesinden vuruyorum benzerse yardımcı olurum basit bir şeyArkadaşlar doktora gittim ve b12 eksikligi çıktı , tebvitamin b12 diye bir igne yazdı .
iğne yapmak zaten zor birde kendinize yapmak daha da zor yapabiliceğinizi sanmıyorum risk almaya gerek yok doktor yaparArkadaşlar doktora gittim ve b12 eksikligi çıktı , tebvitamin b12 diye bir igne yazdı .
ne tutturması hocam kan almayacak iğne vuracak yahututturman zor olur bir hemsireye yaptirmalisin.
igneyi rastgele mi vuruyorlarne tutturması hocam kan almayacak iğne vuracak yahu
bende öyle düşünüyorum 5ml lik küççük ignelerden , cam tüpten şırınganın içine çekmek gerekli.ne tutturması hocam kan almayacak iğne vuracak yahu
kalçadan vururken rastgele vuruyorlar diye biliyorumigneyi rastgele mi vuruyorlar
belli bölgeden rastgele desem daha doğru olurigneyi rastgele mi vuruyorlar
foto var mıbende öyle düşünüyorum 5ml lik küççük ignelerden , cam tüpten şırınganın içine çekmek gerekli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalçadan vururken rastgele vuruyorlar diye biliyorum
Hocam tarif eder misiniz nasıl vurmam gerek ?belli bölgeden rastgele desem daha doğru olur
foto var mı
var atıyorumbelli bölgeden rastgele desem daha doğru olur
foto var mı