beatsquar
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Arkadaşlar internet başvurumu oluşturdum , modemimi kendim sipariş ettim kuruluma geldiler , adam çok sinirli biriydi zaten yapı olarak , internet kablosu sigortanın ordan geliyodu , çekti zorladı , kablo zarar gördü sonra sıkışmış dedi sigorta kapağını söktü , çıkardı internet kablosunun başını koparttı bıraktı öyle , bir cihaz takarak galiba kablo bulma cihazıymış , evimiz 4. katta sonra aşşağı inerek bakmış kabloya , baktıktan sonra gelip kablo aşşağı inmiyor , bunun için elektrikçi çağırın ben bunu tesisat sorunu olarak geçicem bu benim için zaman kaybı ben bununla uğraşamam kimse de yapamaz zaten dedi , sonra başka bişeyler daha kurcaladı bantlı kablolar vardı , açtı hepsini kurcaladı tekrar içeri doğru sokuşturdu , bina yöneticimiz daha önce de bu sorunla karşılaşanlar olup çözüldüğünü söylemiş daha önce anneme , annem de elektrikçi çağırın ben uğraşamam deyince adam bina yöneticisini aradı kuramıyor kablo inmiyormuş dedi , yöneticimiz telefonu kurulumcu arkadaşa vermemizi istedi verdik , arkadaş bağıra çağıra atarlanarak konuştu yöneticimizle , yöneticimiz benle bu şekilde konuşma ses tonu ve konuşma düzeyinize dikkat edin gibi laflar söyledi , sonra kabloyu ordan sökük kopuk şekilde bırakıp ayakkabılarını giydi , nerde oturuyor bu adam kaçıncı kapı vesaire sordu biz cevap vermedik gitti şuanda napıcam ben ne yapmam gerekiyor arkadaşlar , akıl verirseniz sevinirim şuan bu durumda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.