Uğraşılacak şey değil , 1000-2000 lira arasına gayet iyi kitaplıklar bulabilirsin. Marangozun fazla fiyat çekmesi normal. Bütçeniz ne ?Arkadaşlar evde kendim kitaplık yapmak istiyorum marangoza sordum pahalı fiyat verdi kendim yapmaya çalışsam nelere ihtiyacım olur yapılır mı önerilerinizi bekliyorum.
bütçene göre internetten demonte satanlar varArkadaşlar evde kendim kitaplık yapmak istiyorum marangoza sordum pahalı fiyat verdi kendim yapmaya çalışsam nelere ihtiyacım olur yapılır mı önerilerinizi bekliyorum.
hocam açılar çok spesifik ama alan dar özel açılara göre bulabilir miyim? Bütçe olarak 2-3 bin arası olursa iyi olurUğraşılacak şey değil , 1000-2000 lira arasına gayet iyi kitaplıklar bulabilirsin. Marangozun fazla fiyat çekmesi normal. Bütçeniz ne ?
Ölçü aldınız mı ? Koymayı planladığınız alanın genişliği kaç cm ?hocam açılar çok spesifik ama alan dar özel açılara göre bulabilir miyim? Bütçe olarak 2-3 bin arası olursa iyi olur
60 genişlik mi ? 220 Yükselik mi yoksa derinlik mi ?60a 220 hocam
RAf yapmak icin bulunan alanin fotosunu cek birde ustune metreyle en boy ve derinligi paintten ciz. Boyle soylemekle olmazhocam genişlik 60 yükseklik 220
Hocam şöyle bir kaç ürün baktım. Alanın fotoğrafını atma şansınız var mı ?hocam genişlik 60 yükseklik 220