Dostum sen hızsın ka-chow yapıp gaza basacaksınAbilerim ablalarım kardeşlerim merhaba çok uzatmayacam ailem evde Ka-Chow falan yapıyorum diye psikolojimden şüpheleniyor geçenlerde bir kız ile sözlü tartışmaya girdim boş boş konuşuyordu cars hakkında ağzının payını verdim sonra bu kız rehberlikçiye gitmiş 3 senedir gidemediğim kadının odasına 1 ay geçmeden girmiş onada sinirlendim neyse aileme gitti bu mevzu seni psikiyatrist falan konuşuyorlardı ben gitmek istemiyorum 14 senedir Şimşek McQueen im öylede kalıcam
Bu nasıl 14 ben onun yaşındayken askerliği düşünüyordumHocam birsey kullanmaktan degil 14 yasinda klasik bi cocuk ben bir sorun goremedim
Sen yarış yaşlandırdılar seni bitirdiler sırf feminizm için. Onun hakkında ne düşünüyorsun kachoww Abe.Askerlik mı yarışlarım var
Bak o konunun içini dışını yazanın onu kurgulayanın kullanılan bilgisayarların üretildiği fabrikanın taşını sSen yarış yaşlandırdılar seni bitirdiler sırf feminizm için. Onun hakkında ne düşünüyorsun kachoww Abe.
Keşke diğer sonları yapsalarmış.
Benim gözümde de en berbat filmdir. Dediğiniz gibi o kadar hazırlan uğraş sonuç boş. O zaman kingde yapsaydı her yarış başlasın sonra yeni gelen biri bitirsin böyle böyle beleş win ohh ne ala.Bak o konunun içini dışını yazanın onu kurgulayanın kullanılan bilgisayarların üretildiği fabrikanın taşını s
Cars 2 de Francesco Yu yatırdı cars 3 de kaza yaptı Sally ve Hudson sayesinde toparladı o kadar hazırlandı sonra sırf kadınları yücelticekler diye mahvettiler keşke izlenmeseydi bu filmdir şahsen Kadıköy boğasından bile kötüdür o derece sen gel o kadar hazırlan Hudson senin için debelensin arkadaşlarına anlatsın arkadaşları seni eğitsin formunu yakala lan seni karın izliyor ne ayaksın sen geliyorsun sarı elemana veriyorsun yarışı o kim lan o kumla oynarken sen Francesco Yu yatırıyordun sinirlendim şimdi
buda ilgi çekmek iiçin foruma saçma konular açıyorBu nasıl 14 ben onun yaşındayken askerliği düşünüyordum
Komik geldibuda ilgi çekmek iiçin foruma saçma konular açıyor
1. McQueen 2. Storm daha olası bir son aslında Cruze hiç girmese ve olduğu gibi destek çıksa daha iyi olacaktı cars 3 de kos koca bir bitiriş yapıp yeni nesildende saygıyı kazandıktan sonra bitse daha iyi olurduBenim gözümde de en berbat filmdir. Dediğiniz gibi o kadar hazırlan uğraş sonuç boş. O zaman kingde yapsaydı her yarış başlasın sonra yeni gelen biri bitirsin böyle böyle beleş win ohh ne ala.
Bir bölüm Francescoyu yenip diğer bölüm 320 yapamaması çok saçma. Alternatif sonda ikiside yarışıyordu 1. mcqueen 2. cruz olsa herkes çok okey olcaktı ama yokk feminiz abe. Son disney filmlerinide hiç doğru düzgün izlemedim. Her filmi lgbt ye kayıyor. Ulan sen koca disneysin 3-5 lgbtli bireyleri çekmek için bu çaba ne ya. Sonuç noldu onları belki çekti ama 10-20 katınıda kaybetti. Son filmlerinden öyle isim yapan duymadım hiç.
Alternayif sonda mcqueenden numarayı alıp cruze veriyorlardı mcqueende dinacoda 51 numara ile yarışıyordu ya hocam ben o sonu diyorum. Şahsen cruz 51 numarayı hak etmiyor. 95de haketmiyor. Kendine yeni numara bulurdu ama o rust eze yi alan it mcqueeni çekip yarıştan curzu sokuyordu.Komik geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. McQueen 2. Storm daha olası bir son aslında Cruze hiç girmese ve olduğu gibi destek çıksa daha iyi olacaktı cars 3 de kos koca bir bitiriş yapıp yeni nesildende saygıyı kazandıktan sonra bitse daha iyi olurdu