Evde spor programı öneri

Reaksiyon skoru
46
Evde spor için dumble seti aldım ama nasıl çalışıcağımı bilmiyorum spor salonuna gitmişliğim var ama unuttum çoğu hareketi şimdi hangi gün ne çalışacağımı bilmiyorum örn; pzrts: ön kol göğüs
Salı: sırt ve omuz gibi önerisi olan ve ya bilen yardımcı olursa çok sevinirm şimdiden teşekkürler

Evde spor için dumble seti aldım ama nasıl çalışıcağımı bilmiyorum spor salonuna gitmişliğim var ama unuttum çoğu hareketi şimdi hangi gün ne çalışacağımı bilmiyorum örn; pzrts: ön kol göğüs
Salı: sırt ve omuz gibi önerisi olan ve ya bilen yardımcı olursa çok sevinirm şimdiden teşekkürler
Boy 1.75
Kilo 85

Spor salonuna ne zaman ve ne kadar süre gittiniz?
Eğer gideli uzun zaman olduysa ya da sadece kısa süreliğine gittiyseniz, öncelikle bir süre full body çalışmanız, kasların yeniden alışması açısından daha iyi olur.

Spor salonuna ne zaman ve ne kadar süre gittiniz?
Eğer gideli uzun zaman olduysa ya da sadece kısa süreliğine gittiyseniz, öncelikle bir süre full body çalışmanız, kasların yeniden alışması açısından daha iyi olur.
Hocam en son 1 sene önce gittim full body yapıcam ama sonrası için ne yapmam gerek onu bilmiyorum

Ben kendim evde şu şekilde çalışıyorum; tabii bu kişiden kişiye değişebilir.
Haftada 6 gün:
  • Omuz–Kol + Core
  • Göğüs–Sırt + Core
  • Bacak
Bu döngüyü toplamda 2 defa uyguluyorum. Ancak dediğim gibi, bu kişiye göre değişebilir. Her bölge için bölge başına yaklaşık 10 hareketlik bir listem var; o an hangisi daha uygunsa, uygun hareketleri seçip yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,669
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri