Evde oturarak düzenli bir gelir elde edemezsin sağlığın yerinde ise git çalış en azından tecrübe edinmiş olursunYaşım 15 kendim evde PC de yapabileceğim bir meslek arıyorum.Ve bu bulduğum meslekte kendimi geliştirmek istiyorum.Aklımda ki şeyler Photoshop,Logo tasarımı,siber güvenlik(hacker) gibi şeyleri nasıl öğrenebilirim?
Sağlığım şükür yerinde.Zaten şuan elektrik-elektronik okuyorum.Ego gibi olmasın ama ama daha hiç atolye dersi görmedim yeni 10a geçtiğim için fakat lehim,arduino(tam değil),pc tamir,pc toplama ve daha birçok elektrik,elektronik alanında şeyler yapıyorum lütfen yanlış anlamayın.Hem öğreneyim hem para kazanayım diye istiyorum.Hobi amaçlı kafa dağıtmak için.Evde oturarak düzenli bir gelir elde edemezsin sağlığın yerinde ise git çalış en azından tecrübe edinmiş olursun
o işlere bu yaşta girmek istemiyorum çok cringe şeyler ortaya çıkıyor.video yükle ve biz aileyiz de aylık 10k
beatmakerlıkYaşım 15 kendim evde PC de yapabileceğim bir meslek arıyorum.Ve bu bulduğum meslekte kendimi geliştirmek istiyorum.Aklımda ki şeyler Photoshop,Logo tasarımı,siber güvenlik(hacker) gibi şeyleri nasıl öğrenebilirim?