Neler Yeni

EvdeKalDemesiKolay

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sadece içimi dökmek istedim.Bu benim arkadaşımın yaşadığı bir durum.(Az biraz ben de yaşıyorum da biz dede ve nine yok.)
Evde kal demesi çok kolay.2+1 küçücük eve doldur çoluk çocuğu dedeyi nineyi.Yaşlılar dışarı çıkmak istiyecek onlarla uğraşacaklar.Sonra ev havadar olucak anne camı açıcak çocuklar camın önüne geçip hasta olucak.Sonra anne babaları uğraşacak.Mecburen böyle bir durum da zamlardan dolayı baba daha çok çalışmak zorunda kalıcak.Sonra çeşitli ünlüler televizyona çıkıp 'ben bu reklamı evimden çekiyorum sen de evde kal Türkiye' diyecek.Evde kalınır ama gel bir de böyle arkadaşlarımızın zor durumlarını gör.Senin evin zaten büyük ve ferah.Paran da var.Çoğunun hizmetçisi var.Böyle reklamları görünce ya da doktorların evde kal demesine artık çoğumuzun sinirleri bozuluyor.
(Oh be ferahladım.)

Son düzenleme:

RmzDayi

80+ Silver
haklısın,italya ispanya fransa Bulgaristan iran vs vs vs herkes evde kal kampanyası yapıyor. Bu saydığım ülkelerde de 2+1 evi olan ve kalabalık yaşayan insanlar var.
italya evde kalmadı durumu ortada
biz"türkiye" evde kalmıyoruz ve italyadan beter olacağız.
bu durum gecene kadar zorlanacağız

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
haklısın,italya ispanya fransa Bulgaristan iran vs vs vs herkes evde kal kampanyası yapıyor. Bu saydığım ülkelerde de 2+1 evi olan ve kalabalık yaşayan insanlar var.
italya evde kalmadı durumu ortada
biz"türkiye" evde kalmıyoruz ve italyadan beter olacağız.
bu durum gecene kadar zorlanacağız

İspanya İtalya'dan sadece 2 hafta gerideyiz bizde onlar gibi olacağız görün bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Git gide yayılıyor herkes kendi önlemini alsın dostlar.Ben çalışıyorum mesela mecbur gidiyorum.Eve kal demesi kolay dediğin gibi :)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babam var benim de yatak odasını annem ona verdi.Kendisi salonda.Fedekarlık yapılıyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de yayılmaya çok erken başladığı ülkelerde var.ABD'imiş en çok CORONA olan.Zorda kalıcaklar dolar artıcak biz yine zorlanıcaz.Çin 3 ay içinde yendi.

isimsizüye

80+ Gold
Sadece içimi dökmek istedim.Bu benim arkadaşımın yaşadığı bir durum.(Az biraz ben de yaşıyorum da biz dede ve nine yok.)
Evde kal demesi çok kolay.2+1 küçücük eve doldur çoluk çocuğu dedeyi nineyi.Yaşlılar dışarı çıkmak istiyecek onlarla uğraşacaklar.Sonra ev havadar olucak anne camı açıcak çocuklar camın önüne geçip hasta olucak.Sonra anne babaları uğraşacak.Mecburen böyle bir durum da zamlardan dolayı baba daha çok çalışmak zorunda kalıcak.Sonra çeşitli ünlüler televizyona çıkıp 'ben bu reklamı evimden çekiyorum sen de evde kal Türkiye' diyecek.Evde kalınır ama gel bir de böyle arkadaşlarımızın zor durumlarını gör.Senin evin zaten büyük ve ferah.Paran da var.Çoğunuzun hizmetçisi var.Böyle reklamları görünce ya da doktorların evde kal demesine artık çoğumuzun sinirleri bozuluyor.
(Oh be ferahladım.)
evet hocam dediğiniz doğru millet ekmek için çalışıyor gelmiş tutukluyolar evde kal demesi kolay herkes ekmeğinin peşinde

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Şartlar ne olursa olsun evde kalmak zorundayız yoksa bu gidişle tğm ülkeleri geçeriz, bi yandan haklısın ama başka çare yok.
Hocam bizim ülkemizin yaşlıları biraz eski kafa.Bırakın modernleşmesinler hep burunlarının dikine gidiyorlar.Yaşlı adamın bir taneside şimdi gençler böyle yeni bir şey çıkardı diyorlar.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Biz de onlar gibi olacağız diyerek milleti karamsarlığa surukleyeceginize onlemlerinizi alın gerisini Allah'a bırakın.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
evet hocam dediğiniz doğru millet ekmek için çalışıyor gelmiş tutukluyolar evde kal demesi kolay herkes ekmeğinin peşinde
Devlet evdekal diyebiliyorsa bize evde bakabilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,130
Üyeler
166,161
Son üye
arnoldin
Top Bottom