Neler Yeni

Yardım Evdeki modemden uzakta kalan kasaya interneti nasıl sağlıyorsunuz?

siz nasıl çözüm buldunuz

• Diğer

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6

eulkiz

80+
İlk defa bir kasa kullanacağım ama odam modemden uzakta olduğu için ethernetle internet bağlamak biraz zor olacak. Bu sorunu yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz? Bana ne önerirsiniz?

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
İlk defa bir kasa kullanacağım ama odam modemden uzakta olduğu için ethernetle internet bağlamak biraz zor olacak. Bu sorunu yaşayanlar nasıl çözüm buldunuz? Bana ne önerirsiniz?

Doğum günün kutlu olsun :) Bende modem ile kasa arasında 7.5 metre kablo var. 1 metresi halının altından geçiyor. Ya böyle kullanacaksın yada elektrikçi çağırıp tesisat çektireceksin. Bende bütün pirizlerde normal internet vardı. Hangi odaya geçersem geçiyim o pirizden interneti çekiyordum. Binaya fiber çektiler o tesisatım boşa gitti. Şimdi kapının önünde doğalgaz saatinin ordan fiber kabloyu geçirdiler. Modem evin kapısındaki ayakkabılık üstünde. Ordan da benim odaya yerden gidiyor. Duvar kağıdı olduğu için tesisat ta çektirmek istemiyorum. Şimdilik böyle kullanıyorum. Anakartında wifi çipi varsa laptop gibi bağlanılabiliyor diye biliyorum.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
Doğum günün kutlu olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,913
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom