sansüronline harici her firmadan ürün alabilirsinizEve kesinti yapmayan ve uygun fiyatlı internet sağlayıcısı alıcam öneriniz var mıdır? (Türknet hariç çok pahalı)
Gaziantep de yaşıyorum alt yapı sorgulattığımda 100'e 20 Mbps alıyorum.
Hocam 100 Mpbs 500 TL diyor türknet ile aynı fiyat zatenTürksat öneririm. Fakat ara sor oturduğun yerde fiber alt yapısı var mı
Hemfikirizsansüronline harici her firmadan ürün alabilirsiniz
Gıbırnet araştırdım fiyatı felan da iyiymiş, kullanıyorsanız hızı felan nasıl hocamNetspeed veya GIBIRNet.
Çoğu iss fiber sağlıyor hocam kontrol ettim, bu durumda dediğiniz gibi fiyata öncelik bakıyorum.Altyapını en iyi hangi firma destekliyorsa ona yönelmelisin maalesef eğer ki tek bir iss sana sunuyorsa bu fiberi maalesef ona kalıyorsun biraz ama değiyor açıkcası eğer birden fazla fiber iss sağlayıcısı varsa kaldığın yerde o zaman fiyata ve müşteri desteğine göre almanı öneririm
Altyapımın verdiğini tam bir şekilde veriyor. 1 kere dahi olsun sorunum olmadı. 14 aydır falan kullanıyorum.Gıbırnet araştırdım fiyatı felan da iyiymiş, kullanıyorsanız hızı felan nasıl hocam
Kanka turknet'e pahalı demişsin ama maalesef ki güncel durumda normal o fiyatlar artık. Onun haricinde de ben superonline kullanıyorum memnunum genel olarak tavsiye ederim.Eve kesinti yapmayan ve uygun fiyatlı internet sağlayıcısı alıcam öneriniz var mıdır? (Türknet hariç çok pahalı)
Gaziantep de yaşıyorum alt yapı sorgulattığımda 100'e 20 Mbps alıyorum.