Neler Yeni

Yardım Evime İnternet Bağlatamıyorum

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Tahta elektrik direkleri var normalde olması lazım müstakil ev etrafında 10-15 tane daha müstakil ev var ve ev yeni iskanı yok ama ondan olduğunu sanmıyorum
hocam bu tür durumlarda genellikle o bölgenin telekom müdürlüğüne gidip oradan başvuru yapmanız gerekiyor ancak iskan olmadığı için kayıt ederken sıkıntı çıkabilir bu yüzden iskanı halletmeniz gerekebilir en doğru yöntem budur. Telekom Müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız. (Bende de aynı olay yaşandı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eren
hocam bu tür durumlarda genellikle o bölgenin telekom müdürlüğüne gidip oradan başvuru yapmanız gerekiyor ancak iskan olmadığı için kayıt ederken sıkıntı çıkabilir bu yüzden iskanı halletmeniz gerekebilir en doğru yöntem budur. Telekom Müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız. (Bende de aynı olay yaşandı)
Kardeşim ben de arkadaşla aynı dertteyim benim bina 6 senelik oldu 30 yaşıma girdim hala gelmedi iskanla da alakalı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Daire no her sitede aynı oluyor ve böyle diyor
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim bunun için yapacağın en mantıklı şey şu olur türk telekom çalışanlarından birisiyle konuş elden para vereceğini söyle sana idare edebileceğim şekilde internet çekiyor ben öyle yaptım yaklaşık 4 yıl kadar önce 6 yıllık bina da internet alt yapısı hala yok ben de şu an öyle kullanıyorum sağlayacım da türknet yani 40-50 mb alıyorum

Aderal

80+ Bronze
Muğla TT il müdürlüğüne ya da Bodrum ilçe müdürlüğüne gidip planlamayla görüşün vaziyeti anlatın hocam.

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Kardeşim ben de arkadaşla aynı dertteyim benim bina 6 senelik oldu 30 yaşıma girdim hala gelmedi iskanla da alakalı değil
Hocam Telekom müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız gerekiyor. Biraz telekomu darlamaniz lazım eğer mahallenizde altyapı yoksa telefon direğinden internet tasiniyorsa bunu bildirmeniz lazım kısacası müdürlüğe gitmeden bir şeyler yapmıyorlar.

Top Bottom