Neler Yeni

Evkur oyuncu PC almak :(

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ailem PC dair en ufak bilgisi olmamasına rağmen inatla kaziklanmak istiyorlar ve artık pes ettim. Evkur dan oyuncu PC önerir misiniz ? Ekran kartı 1650 olsun zaten gördüğüme göre evkurun işlemcileri çöp .
gidin vatana evkura gitmeyin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Üstüne koydukları para 2-3k en fazla. Ben doğru hareket demedim. Adamlar ödemede kolaylık yapıyor e bi zahmet koysunlar kar. Çok normal.
Olabilir zaten aileler zorunda oldukları için ödeme yapıyorlar oraya
Ama bilinçsiz olarak alan bir çok kişi de var

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olabilir zaten aileler zorunda oldukları için ödeme yapıyorlar oraya
Ama bilinçsiz olarak alan bir çok kişi de var
Orası öyle. Ama adam kart kullanmıyordur peşin parası vardır ne yapsın alacak Evkur'dan. Zaten pat diye 10kyı çıkaracak adam gidip Evkur'dan almasın.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
5.5 yaşımdan beri bilgisayar işleriyle ilgileniyorum, adam akıllı bir bilgisayarım olmadı. Para biriktiriyordum 8k civarına 1660S'li sistem alacaktım 10k olmuş. Hayaller basit ama ulaşması zor.
Bende neredeyse o yaştan beri ilgileniyorum hocam dayımın internet kafesi olduğu için bende direk üst katında oturuyorum internet kafenin çok gidiyordum haliyle çok haşırneşirdim
Hayaller kısmına gelirsek hocam türkiyede evet maalesef zor ortalama bir sisteme artık 10k veriyoruz ama ilerleyen zamanlarda illa bir şekilde istenilen sistem alınıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası öyle. Ama adam kart kullanmıyordur peşin parası vardır ne yapsın alacak Evkur'dan. Zaten pat diye 10kyı çıkaracak adam gidip Evkur'dan almasın.
İşte o şekilde alanlarda olduğu için evkurun bu sistemine karşıyım
Çünkü havale fiyatlarıda uçuk

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Ailem PC dair en ufak bilgisi olmamasına rağmen inatla kaziklanmak istiyorlar ve artık pes ettim. Evkur dan oyuncu PC önerir misiniz ? Ekran kartı 1650 olsun zaten gördüğüme göre evkurun işlemcileri çöp .
2x fiyat isterler taksiti arttırınca alma

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bende neredeyse o yaştan beri ilgileniyorum hocam dayımın internet kafesi olduğu için bende direk üst katında oturuyorum internet kafenin çok gidiyordum haliyle çok haşırneşirdim
Hayaller kısmına gelirsek hocam türkiyede evet maalesef zor ortalama bir sisteme artık 10k veriyoruz ama ilerleyen zamanlarda illa bir şekilde istenilen sistem alınıyor hocam
Benim direkt babamın zamanında internet kafesi olduğundan çok çok erken tanıştım. Umarım güzel bir sistem alabilirim, zaten almam gerek siber güvenlik uzmanlığı yapmayı planlıyorum.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
aynı durumu ben de yaşadım dostum senin adına çok üzüldüm evkurdan pc alacağına çöp kutusu al daha iyi alma sakın eğer bilinen bi markaysa al biz kredi kartımız olmadığı için o tuzağa düştük önerebileceğim model şudur https://www.evkur.com.tr/acer-intel-i5-9400f-8-gb-256-ssd-gtx1650-linux

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Benim direkt babamın zamanında internet kafesi olduğundan çok çok erken tanıştım. Umarım güzel bir sistem alabilirim, zaten almam gerek siber güvenlik uzmanlığı yapmayı planlıyorum.
İşin içinde uygun hocam mutlaka alacaksınız bir süre sonra ben ona inanıyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: wass

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar o ailesine kazık atmaya çalışan bendim xd :D
Ailem halen daha Vatan'dan falan almak istiyorlar ancak ben istemiyorum. Şuanda durumlar durgun. Benim aklımda çalışıp en azından 1-2 sene sonra sağlam bir şey almak ama ona da karşılar. (Yani çalışmama karşılar.) Özşanallar diye bir mağazadan kazık yemiştik, tekrar onu hatırlatıp aileme biraz trip atacağım. 1 kere kazık yedik yetmedi mi, bana alıyorsunuz en azından bırakın benim gönlüm olsun falan diye bazı bahaneler uyduracağım.
Yapacak bir şey yok dostum. Ailene anlatmaya çalışsan bile dinlemiyor ama Vatan'dan falan aldır. Bildiğim kadarıyla Vatan taksit yaptığınız zaman üstüne para koymuyor.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Şu pcyi kaciracagim için o kadar üzülüyorum ki 1 ay daha bu fiyatta kalsa kendim çalışıp alicam ama sanmıyorum ;(

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bütçe?

4 tane sistem var zaten En mantıklısı bu

Kayış gibi maşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam inşallah düzgün alırsın ya ben bir türlü anlatamadım gittik vatandan aldık benim sistemi imzamda da yazıyor zaten ama mükemmel tarihte aldım resmen elimdeki sistemi ocakta 4200 e aldım 1 aya 6k oldu şimdi ne kadar bilmiyorum :D

Top Bottom