Evleniyorum beyaz eşyayı nerden almalıyım?

O geyiği ben de duydum ama arçeliğin eski kalitesini ben göremiyorum. 10 yıl önce öyle idi belki ama şimdi vestel ile neredeyse aynı.
Geyik falan değil kanka aç içini bak birebir aynı. Zaten beko arçeliği satın aldı. Servis ağı ortak bunların bugün bi çamaşır makinesi bulaşık makinesi kurutma makinesi vs aldığından arçelikte alsan bekoda alsan birebir aynı cihazı alıyosun. Altusta alt markası bunların

Bekodan şaşma dostum. Hem ürün kalitesi hem servis ağı en iyisi şu an tr de. Eğer F/P olsun istersen ALTUS bakabilirsin. Arçelik ve Vestele kesinlikle para kaptırma. Hayırlı olsun bu arada. Allah bir yastıkta kocatsın kirvem <3
biz onlarca altus vestel profilo ve beko kullandık şuana kadar hiçbirinden şikayetimiz yok hocam her markanın iyi ve kötü ürünleri bulunur direkt olarak vestele yada arçeliğe kötü demeniz boş bir söylem.

Japon marka bul istersen.
Sharp Veya Toshiba.

Adamlar her sektörde kaliteli.
Halk olarak ne kadar düzenli ve edepli olduklarını bildiğim için Japonlara ve işçiliklerine hayranım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hele Arabalarını demiyorum.
Eğer bir arabanın yeni dünya düzenine fosil kalıntıları kalırsa o da Japon marka üreticilerin arabaları olur.
Türkiyede maalesef pek Japon firma yok hocam beyaz eşya kategorisinde.

Geyik falan değil kanka aç içini bak birebir aynı. Zaten beko arçeliği satın aldı. Servis ağı ortak bunların bugün bi çamaşır makinesi bulaşık makinesi kurutma makinesi vs aldığından arçelikte alsan bekoda alsan birebir aynı cihazı alıyosun. Altusta alt markası bunların
hayır kardeşim yanlış biliyorsun vestel ve arçeliğe para yatırmıyorsun doğruyu ondan başka kimse bilmiyor (!)

Arçeliği bekonun aldığını biliyorum ama altus gibi ayrı bir üretimden geçtiğini düşünmüştüm. Yani Altus ve Arçelik yerli pazara Beko yurtdışına üretiliyor gibi. O yüzden konu sahibi sizin yorumunuzu değerlendirip fiyatına göre beko ya da arçelik bakabilir :)

tavsiyem yok ama influencer kişilerin önerdiği hiç bir eşyayı evinizin içerisine sokmayın.

Arkadaşlar çok fazla marka var sizce beyaz eşyaları nerden almalıyım servis ağı güçlü ve beni üzmeyecek tavsiyelerinize açığım
hayırlı olsun hepsini profilo al

Selamlar bugün Vestel Arçelik siemens ve Samsung magzalarını gezdik
Son kararımız ve en beğendiklerimiz Samsung ürünler oldu
Samsung rt47cg6636s9 buzdolabı
Dw60dg550fsr bulaşık makinesi
Dv90bb5245aeah kurutma makinası
Ww11dg6b25lb çamaşır makinası
Bu ürünlere mağaza 122000 tl fiyat verdi ve bu fiyata 6ya bölerim dedi bilmiyorum inceler misiniz ama Samsung ürünleri biz görünüş olarak beğendik kötü bir yorum da görmedim fikri olanın görüşlerine açığım ihtiyacı olan da yararlanabilir teşekkürler

Hayırlı olsun, fiyat performans Beko öneririm

Geri