Evoworks Evo75 Alınır mı?

OrkhanM

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir araştırma sonucunda, fiyatı yaklaşık 169 dolar olan premium bir mekanik klavye almaya karar verdim. Yurt dışında yaşadığım için siparişi MechanicalKeyboards.com üzerinden vereceğim.
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de stokları pek bulunmuyor.

Sipariş vermeden önce Rainy75, Wave75, RD75 Pro, YUNZII AL80, Leobog HI75C ve benzeri birçok modeli detaylı şekilde araştırdım. Özellikle ses profili, malzeme kalitesi, yazım hissi, modlama imkânları ve genel kullanıcı yorumlarını incelemeye çalıştım.

Tüm bu araştırmaların sonunda Evo75'in premium hissiyatı, tasarımı ve sunduğu özelliklerle fiyatını hak eden bir klavye olduğu izlenimine vardım. Yine de satın almadan önce bu klavyeyi kullanmış veya hakkında bilgisi olan kişilerin görüşlerini merak ediyorum.

Sizce Evo75 alınır mı? Bu fiyat seviyesinde daha mantıklı bir alternatif var mı? Evo75 ile ilgili olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Klavye elime ulaştığında kutu açılışı, ilk izlenimlerim ve kullanım deneyimimi de bu konu altında paylaşabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Bu arada belirteyim, almayı düşündüğüm konfigürasyon PP Plate + Rye Switch + Nebula renk olacak.

1781795092530.webp

Geri