Neler Yeni

Evrim Ağacı vs Sağlık Bakanlığı, M.Ö. Çin

maury

80+
evrim ağacı kendi hayal dünyasında yaşasın babannem bu işi yapıyor şahsen ben kendimede yaptırdım.kirlikanı alıyor beli felan rahatlatıyor 6 ayda 1 yaptırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam akıllı konuş peygamber efendimizle muhammet dedi diye ne lan
Eee ne diyecem? Adı muhammet değil mi? Mahmut mu diyem?

rynsz

80+ Bronze
Burayı anlamadım.

@Bulkyapanobez in ağrısını ilaçlar, masörler geçirememiş. En son hacamata gitmiş. Ağrısı kesilmiş. Adam o kadar iyi hissetmiş ki geçen bir daha yaptırmış.

Kendimden söyleyeyim. Öncesinde belim ağrıyordu çıtlama ihtiyacı hissediyordum. Şimdi yok. Daha rahatım.
evet benimde belim çok ağrıyor çıtlatma isteği oluyor ama dönderdiğimde aşırı acıyor. fiyatı nedir acaba uygun bir şey ise maaş alödıgımda yaptırıyım

Nerdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bartu Yılmaz
Plasebo etkisinden dolayı iyi hissetmiş olabilirsin.

rynsz

80+ Bronze
evet benimde belim çok ağrıyor çıtlatma isteği oluyor ama dönderdiğimde aşırı acıyor. fiyatı nedir acaba uygun bir şey ise maaş alödıgımda yaptırıyım
omuzlarım sanki 100kilo bir şey taşıyormuş gibi sırtımda aynı şekilde

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Tam illa hacamat yaptırmak zorunda değilsin brom. Kupa çektirme var mesela o da çok iyi geliyor illa jilete gerek yok ama jiletlemek ve oradaki kanı almak çok daha iyi.
Fiyatları ucuz zaten ilk başlarda 3 tane Max yaptırmak gerekiyordu daha fazlası ilk için zarar. Bazıları daha fazla yaptırıyor ama şahsen tavsiye etmem ilk için. En son kupası 60 TL falandı sanırım olsun olsun 120-130 kupası

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi benim durumum şöyleydi. Ben çok ilaç kullanan biriyim. Antidepresanlar, antipsikotikler, odak arttıcılar gırla.
Vücudum artık kaldırmaz oldu. Ama hacamattan sonra o kadar hafifledim ki sanki o ilaçlarla kirlenmiş kanı attım.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
Lokman Doğan
Neymiş daha iyi olan yanı söylede öğrenelim
konuyu dine bağlayacak kadar aciz olmayın
Sözler köşkü matematik bilmiyor öğrensin öyle gelsin Evrim ağacı bi videoyla sözler köşkünu bitirdi kanka

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
İnanmadığım birine neden hazreti diyeyim ya? İyi misin birader sen? Adamın adı tarihte muhammet. Ben de muhammet derim. Selim olsaydı Selim derdim. Hazretilik bir insan değil kendisi.
iki cihan peygamberi nasıl hazretilik değil kardeşim

Top Bottom