yurt dısından almak istemiyorum tr fiyatı dediğimHocam 2 Haftadır neredesiniz bunun yarısından daha ucuz fiyatlara aldık biz veya hala duruyorsa Aliexpress'te yeni hesap ve ilk siparişe özel indirim var yani hesaba giriş yapmadan bu klavyeyi aratın o şekilde bakın giriş yapmadan size indirimli halini gösterecektir fakat kullanılmış hesapla bakarsanız gözüken ücret yüksek olacaktır.
tr de satılan butun klavyeler outemu bu paraya redragonun klavyeleri var göze çarpan onlarda outemu o yüzden bu mantıklı gelmiştiAnladım hocam size kalmış ama biz ucuza alanlar olarak o klavyeye o ücret verilmez gibi me geliyor fakat rakibi var mıdır o fiyata o özelliklere sahip olan araştırmak lazım yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
E-Yooso zaten reddragon markası hocam yanlış bilmiyorsam ve dediğim gibi özellikler olarak bu fiyata dolu hotswap olsun vs. alınmaz diyemiyeceğim.tr de satılan butun klavyeler outemu bu paraya redragonun klavyeleri var göze çarpan onlarda outemu o yüzden bu mantıklı gelmişti
Outemu daha kötü Huano'dan haberiniz olsun.tr de satılan butun klavyeler outemu bu paraya redragonun klavyeleri var göze çarpan onlarda outemu o yüzden bu mantıklı gelmişti
evet o yüzden z11 almayı düşünüyorum mantıklımı sizceOutemu daha kötü Huano'dan haberiniz olsun.
Mantıklı ama bu fiyata Aliexpress'den Z686 alabilirsiniz.evet o yüzden z11 almayı düşünüyorum mantıklımı sizce
Hangi sitede var 1100'e? Merak ettim1100tl ye alınır mı huano red ve hotswap oldugu ıcın mantıklı geldi?
Huano en kaliteli markalara bile switch üreten bir firma. Sadece klavye değil aynı zamanda mouse içinde switch üretiyor.Outemu daha kötü Huano'dan haberiniz olsun.