Neler Yeni

Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Ben Twitch de filan yayın açıcam bana yüksek download ve yüksel upload yapan max 150TL lik internet önerirseniz sevinirim şimdiden sağolun

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ben Twitch de filan yayın açıcam bana yüksek download ve yüksel upload yapan max 150TL lik internet önerirseniz sevinirim şimdiden sağolun
şu anda download ve upload hızları en yüksek İSS Türk Telekom. 6 ping 48down 8up

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Benim için şu an en F/P sağlayıcı Vodafone, çok nadir kopmalar yaşıyorum ama kısa sürede çözülüyor.
Tek sorunu teknik servisinin olmayışı, 1 sorunu çözmek için sürekli Türk Telekom'un ekiplerini gönderdi.
70TL ödüyorum 50MB'lik tarife 48Dow 5-6UP alıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
şu an türk telekomum var ama bazen sorun yaşatıyor onun için dedim ya
eğer altyapından memnun değilsen önce taahhüt ne zaman bitiyor. ona bak. taahhüt bitince önce normal iss'ler ile görüş. ve hem türk telekom hem vodafone hem de turkcell hatlardan (kendi sunucularından uygulama ile) speedtest yap. değerlerin en iyi olduğu firmayı belirle. vodafone iyiyse, seni tatmin edecekse redbox alabilirsin. türk telekom iyiyse magnet alabilirsin (kotasızı yok). turkcell iyiyse superbox alabilirsin. ama sabit kullanmanı öneririm.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Türknet'e bir bakmanı öneririm taahhütsüz zaten beğenmezsen çıkarsın. Alt yapını kontrol ettir

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Benim için şu an en F/P sağlayıcı Vodafone, çok nadir kopmalar yaşıyorum ama kısa sürede çözülüyor.
Tek sorunu teknik servisinin olmayışı, 1 sorunu çözmek için sürekli Türk Telekom'un ekiplerini gönderdi.
70TL ödüyorum 50MB'lik tarife 48Dow 5-6UP alıyorum.
vodafone bazen iyi bazen değil. katı vf mobilli olarak söylüyorum ki evde internet hizmeti çoğu yerde kötü. yeni müşterilere fazla ilgi vermiyor ancak eski müşterileri kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
eğer altyapından memnun değilsen önce taahhüt ne zaman bitiyor. ona bak. taahhüt bitince önce normal iss'ler ile görüş. ve hem türk telekom hem vodafone hem de turkcell hatlardan (kendi sunucularından uygulama ile) speedtest yap. değerlerin en iyi olduğu firmayı belirle. vodafone iyiyse, seni tatmin edecekse redbox alabilirsin. türk telekom iyiyse magnet alabilirsin (kotasızı yok). turkcell iyiyse superbox alabilirsin. ama sabit kullanmanı öneririm.
Superbox'ı gb ile kullanıyordun galiba kotası var

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
vodafone bazen iyi bazen değil. katı vf mobilli olarak söylüyorum ki evde internet hizmeti çoğu yerde kötü. yeni müşterilere fazla ilgi vermiyor ancak eski müşterileri kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.
Katılıyorum, eski müşterisiyim ondan dolayı sorun yaşamadım.
Zamanında port yok dedi herkes Vodafone internet verdi hem de çok ucuza ondan dolayı değiştirmiyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şuanlık TürkTelekom gayet iyi fakat bende bu aylarda kesilmeler oluyor. Küçük kesilmeler 3-5 dakikalık gitmeler ve dalgalanmalar vs.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
o zmn türk telekomda tahattütüm bitinde 100mbps den alıyım ona geçiyim ama kendi yeni modeminimi getittiriyim yoksa max 300TL ye önereceğiniz modem var mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şuanlık TürkTelekom gayet iyi fakat bende bu aylarda kesilmeler oluyor. Küçük kesilmeler 3-5 dakikalık gitmeler ve dalgalanmalar vs.
türk telekomu ara. arıza kaydı oluştur ama arıza olmasına gerek yok. binanın veya sokağın kutusuna güçlendirici cihazlar takıyorlar. karantinadayken bizim binaya da taktılar çünkü benim int. çökmüştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,579
Üyeler
167,163
Son üye
Waxoonn
Top Bottom