Bu bütceye smxr44 önerimdir kullanıyorum halen 150tlSelamlar 100-150₺ gibi bir bütçem var. Gamenote MS1001 almayı düşünüyorum yazılımı vs. var ama ülkemizde pek bilinmiyor. Sizin de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
Gamepower Ursa ya da Bane nasıl? Tavsiye eden çok kişi gördüm.MS1001 alınmaz o bütçede.
![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bane'de takılma sorunu var.Gamepower Ursa ya da Bane nasıl? Tavsiye eden çok kişi gördüm.
forum.donanimarsivi.com
Hocam gamepower kullanan arkadaşlarım hep şikayetci eski rampage kullanıcısıyım fp ürünlerGamepower Ursa ya da Bane nasıl? Tavsiye eden çok kişi gördüm.
katar proyu beğenmeyip gamenote ms1001 i mi beğendiğiniz??İncelemelerini izledim ama kendisini pek beğenmedim.
Dediğim mouse baktınız mi hocam smxr44 uygulaması da varGamepower Ursa ya da Bane nasıl? Tavsiye eden çok kişi gördüm.
Yüzeyinin böyle olmasını beklemiyordum. Uyarı için teşekkürlerBane'de takılma sorunu var.
Ursa da berbat.
İnceleme - 6 aylık GamrPower Ursa Tecrübem
Merhabalar. Bu konuda yaklaşık 6 aydır kullandığım GamePower Ursa ile yaşadığım her şeyi anlatacağım. Vaktinizi çalmadan direkt konuya giriyorum. Öncelikle ilk söyleyeceğim şey, bu üründe çift tıklama, tıklamama, takılma, LED'lerin yanmaması gibi hiçbir teknik sorunla karşılaşmadım. 1-...forum.donanimarsivi.com
Güzele benziyor yüksek dpi ve ucuz olması da gayet iyi.Dediğim mouse baktınız mi hocam smxr44 uygulaması da var