F/P Kulaküstü kulaklık önerisi

THERION

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
1500
Bütçe: 1500₺

Arkadaşlar maksimum bütçem 1500₺ oyun film müzik gibi genel olarak kullanacağım mikrofonlu kulaklık arıyorum tabii ki fiyattan da anlaşılacak üzere aşırı profesyonel oyuncu falan değilim arada bir gerektiğinde ses kasma için falan iş görsün yeterli onun dışında dediğim gibi genel kullanım için istiyorum kablosuz ve kablolu kullanımı olursa daha iyi olur olmasa da sadece kablolu olsun yapacak bir şey yok.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar maksimum bütçem 1500₺ oyun film müzik gibi genel olarak kullanacağım mikrofonlu kulaklık arıyorum tabii ki fiyattan da anlaşılacak üzere aşırı profesyonel oyuncu falan değilim arada bir gerektiğinde ses kasma için falan iş görsün yeterli onun dışında dediğim gibi genel kullanım için istiyorum kablosuz ve kablolu kullanımı olursa daha iyi olur olmasa da sadece kablolu olsun yapacak bir şey yok.

Fuxi h3 bakabilirsiniz

Trendyol Plus üyeliği alırsan ₺1527 denk geliyor. Eğer Havit'in salı gün indirimlerini beklersen belki bir indirimde düşer ama 2-3 haftada bir denk gelir. Ben Havit'in Fuxi serisini önermem. Ses tarafında sorunu yoktur, ama kullandığı omurga genelde kırılmaya müsait bir omurga. Ayrıca beliteyim şu an kulağımdaki H2002BG kablosuz Havit kulaklığında çok az da yaşansa cızırdama(kopma ve sinyal çakışması) kaynaklı yaşanıyor. ATK Mercury gibi mutfağa gittiğinde sesi almaya devam etmiyorsun, çekim mesafesi de düşük. Ama gayet oyun oynanıyor. Bir de bataryası bence biraz düşük kalıyor.

2025-12-20_06-22.webp

Bunun dışında aşağıdaki konuda önerdiğim kablolu kulaklıklara bakabilirsin.

ben fuxi gamenote h3 kullanıyorum bayağı memnunum gerçekten güzel bir kulaklık

Trendyol Plus üyeliği alırsan ₺1527 denk geliyor. Eğer Havit'in salı gün indirimlerini beklersen belki bir indirimde düşer ama 2-3 haftada bir denk gelir. Ben Havit'in Fuxi serisini önermem. Ses tarafında sorunu yoktur, ama kullandığı omurga genelde kırılmaya müsait bir omurga. Ayrıca beliteyim şu an kulağımdaki H2002BG kablosuz Havit kulaklığında çok az da yaşansa cızırdama(kopma ve sinyal çakışması) kaynaklı yaşanıyor. ATK Mercury gibi mutfağa gittiğinde sesi almaya devam etmiyorsun, çekim mesafesi de düşük. Ama gayet oyun oynanıyor. Bir de bataryası bence biraz düşük kalıyor.

Alıntıyı görüntüle

Bunun dışında aşağıdaki konuda önerdiğim kablolu kulaklıklara bakabilirsin.

Hocam zaten açıkçası çok fazla oyun oynadığımı en azından ses kasmalık oyunlar çok oynadğımı söyleyemem arada bir girip takılıyorum sadece o zaman işimi görse yeterli ses bağlantı kalitesi daha önemli oluyor yani bu durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben fuxi gamenote h3 kullanıyorum bayağı memnunum gerçekten güzel bir kulaklık

Kafam ekstra karıştı bu kulaklıkla ilgili öneren de var asla diyen de hangisini dikkate alacağımı şaşırdım çok anlamıyorum kulaklıktan ses kalitesi mikrofonu bağlantısı iyi olsun mikrofonu iş görsün yeterli bu fiyatlara olabilecek seviyede ne varsa yani

Mikrofon istiyorsan kablolulara yönel. Veya önerdiğim kablosuzu al. Ama mikrofon kullanacağın zaman kablolu kullan. Kablosuz tarafta seste sorun yaratmasa da mikrofon ortak kullanınca sorun yaşayan çok yorum gördüm. Yok ben uğraşamam diyorsan GX30 veya H2002P al geç.

Geri