F/P SSD

Hatta şöyle yapsam zarara giremyimim 500gb HDD var onu satsam onun parasıylada birazdaha yüksek gb li SSD alsam 480gb mesela yararı olurmu yoksa depolama tarafından zararmı girerim

Hocam çok fazla oyunun yoksa 480 GB SSD alman çok daha iyi olur.

Hmm dediğiniz iyi oldu zaten çoğu insan bilmeden konusuyor onun ısı dercesi falan hiç bakmıyolar

O yorumları yazan insanların kafası şu cinsden: Hmm SSD geldi bilgisayar açıldı tamam kaliteli.

Hocam çok fazla oyunun yoksa 480 GB SSD alman çok daha iyi olur.
CSGO gta 5 lol the saboutor lol valorant var daha yok bunlar yetermiki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yorumları yazan insanların kafası şu cinsden: Hmm SSD geldi bilgisayar açıldı tamam kaliteli.
:D aynne öyle

Harddiskimin yazma okuma hızını ve kaç rpm de döndüğünü hangi programdan öğrenebilirim

CSGO gta 5 lol the saboutor lol valorant var daha yok bunlar yetermiki ?

:D aynne öyle

Sadece 500 GB harddiskin mi var? Ve Windows HDD'ye mi kurulu?

HDD'de ne kadar boş yer var?
1593456240849.webp
Malesef windows C ye kurulu

SSD işi çok karışık. Doğru-Yanlış belli değil,
@crazyreign 'de JD SSD var, forumdaki bir çok kişiden sağlık-hız olarak iyi durumda, ama adam önermiyor mesela
Çünkü gerçekten biraz şans işi gibi. 10 kişi alır, sorunsuz kullanır. Sen alırsın sorun çıkar vs.

Tüm oyunların HDD içerisinde yüklü ve 100 GB boş yer varsa aynı durum SSD içinde olur.

SSD işi çok karışık. Doğru-Yanlış belli değil,
@crazyreign 'de JD SSD var, forumdaki bir çok kişiden sağlık-hız olarak iyi durumda, ama adam önermiyor mesela
Çünkü gerçekten biraz şans işi gibi. 10 kişi alır, sorunsuz kullanır. Sen alırsın sorun çıkar vs.

Valla hocam ben sistem alırken gerekirse ekran kartından kısar kaliteli Samsung SSD alırım. Ucuz SSD'lerin çoğu kalitesiz, sorunlu oluyor.

Tüm oyunların HDD içerisinde yüklü ve 100 GB boş yer varsa aynı durum SSD içinde olur.

Valla hocam ben sistem alırken gerekirse ekran kartından kısar kaliteli Samsung SSD alırım. Ucuz SSD'lerin çoğu kalitesiz, sorunlu oluyor.
Hmm hdd yi satıcam 480 lik ssd alıcam windwos da onda kurulcak oyunlada hız farkedermi yoksa şuankiyle aynımı olur anlamadım

Hmm HDD yi satıcam 480 lik SSD alıcam windwos da onda kurulcak oyunlada hız farkedermi yoksa şuankiyle aynımı olur anlamadım

Mesela şuan GTA 5 story moda girmesi ne kadar sürüyor?

Geri