Şahsen Keenetic modemleri öneririm. Şu anki piyasayı bilmiyorum ama 3 ay önce 1600₺'ye Keenetic Carrier DSL modemi aldım ve aşırı memnunum. Daha önce hiç modem kullanmamış gibi hissettim.Arkadaşlar Turknet kullanıyorum altyapım 69 Mbps hız ve 15 Mbps upload a kadar destekliyor. Eski modem bozuldu yeni modem alacağım ama pek anlamıyorum. Bana 1500 tlyi geçmeyecek uzun süre götürecek modem önerir misiniz?
Arkadaşlar Turknet kullanıyorum altyapım 69 Mbps hız ve 15 Mbps upload a kadar destekliyor. Eski modem bozuldu yeni modem alacağım ama pek anlamıyorum. Bana 1500 tlyi geçmeyecek uzun süre götürecek modem önerir misiniz?
sundan bashedıyosan fıyatı cok pahalı ancak ıkıncı el bulur onada guven olurmu oda ayrı konuŞahsen Keenetic modemleri öneririm. Şu anki piyasayı bilmiyorum ama 3 ay önce 1600₺'ye Keenetic Carrier DSL modemi aldım ve aşırı memnunum. Daha önce hiç modem kullanmamış gibi hissettim.
Bu modemi alması gerektiğini söylemedim, kendi kullandığım modeli belirttim lakin cidden fiyatı uçmuş...sundan bashedıyosan fıyatı cok pahalı ancak ıkıncı el bulur onada guven olurmu oda ayrı konu
![]()
Keenetic Carrier KN-2111-01EN 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Carrier KN-2111-01EN 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Carrier KN-2111-01EN 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.858,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anladım zaten bende fıyat ıcın yazdımBu modemi alması gerektiğini söylemedim, kendi kullandığım modeli belirttim lakin cidden fiyatı uçmuş...
Bu Tp link modemi mi alayım biraz daha verip diğer arkadaşın önerdiği tenda yımı? geceyi bekleyeceğim belki dediğin gibi indirim olur.bu gece prıme ındırımlerı baslıyor bekle ındırıme gırerse yapıstır
keenetic de çok pahalı ya ona bütçe yetmez.Bütçe az daha artarsa tenda v12 alabilirsin.![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tenda v12 alın.Bu Tp link modemi mi alayım biraz daha verip diğer arkadaşın önerdiği tenda yımı? geceyi bekleyeceğim belki dediğin gibi indirim olur.
keenetic de çok pahalı ya ona bütçe yetmez.
Pek bilgim yok ben size üsteki sürekli önerildigi için önerdim sizin attığınız bir üst modeli galibaHocam şunla arasındaki fark nedir daha iyise bunu alayım fiyat da iyi ne diyosun?
Bi üst modeli fiyatıda daha düşük bende karar veremedim hangisi daha iyi bu arada prime dan indirim olmadı ya neyse ikisinden birini alacam kararszımPek bilgim yok ben size üsteki sürekli önerildigi için önerdim sizin attığınız bir üst modeli galiba