irlmetwanil
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 20000
Bütçem yaklaşık 20.000 TL 900 derece ve 3 pedallı olursa sevinirim.
Bir tane varlık var g29 moza dan falan iyi derse bas engeli bu fiyata moza r3 alabilirsin hocam daha uyguna da bulunuyor ikinci el alacaksanBütçem yaklaşık 20.000 TL 900 derece ve 3 pedallı olursa sevinirim.
Hocam bilmediğim için soruyorum moza r3 veya 5 aldık mesela vites olarak logitech vitesi nasıl bağlıyacaz instagramda satılan küçük çevirici ile oluyormu.Bir tane varlık var g29 moza dan falan iyi derse bas engeli bu fiyata moza r3 alabilirsin hocam daha uyguna da bulunuyor ikinci el alacaksan
Arduino leanordo ile kendin yaparsın kolay bir şeyHocam bilmediğim için soruyorum moza r3 veya 5 aldık mesela vites olarak logitech vitesi nasıl bağlıyacaz instagramda satılan küçük çevirici ile oluyormu.
2 hafta beklerim derseniz benimle birlikte bekleyinBütçem yaklaşık 20.000 TL 900 derece ve 3 pedallı olursa sevinirim.
Yapmak için değilde merak ettim onun yerine instagramda satılanlarda işe yarar dimi.Arduino leanordo ile kendin yaparsın kolay bir şey
Hocam bu pxn mi daha iyi moza r5 mi merakımdan soruyorum farkları neler.2 hafta beklerim derseniz benimle birlikte bekleyinBen siparişimi verdim 2 hafta içinde gelecek. Eğer beğenmezseniz satıcı Moza ile değişim yapacağını söylüyor. Moza R5'ten artıları 24 bit encoder, daha fazla tork, 3 pedallı olması ve fren performans kiti. Aynı paketi Moza'da yapmaya kalkınca 30 bin TL leri geçiyor.
![]()
PXN VD6 6N-m 24Bit Encoder Direct Drive Direksiyon Seti Fiyat
PXN VD6 6N-m 24Bit Encoder Direct Drive Direksiyon Seti uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer forumda 20K bütçeye G29 önermişler arkadaşagüler misin ağlar mısın
Direksiyon setlerinden anlamıyorsan öneride de bulunma yani.
F1 ve ETS 2 için direksiyon seti önerisi
Bütçem yaklaşık 20.000 TL 900 derece ve 3 pedallı olursa sevinirim.www.technopat.net
USB çevirici ile kullanılıyor hocam. Ama biraz zorlayınca elinizde kalabilecek bir vites kesinlikle önermem. Spardox'un BG1 modeli veya Simtur vites alın en azından kemikli geçişleri var ve daha uzun ömülü olur Logi'nin vitesine göre.Yapmak için değilde merak ettim onun yerine instagramda satılanlarda işe yarar dimi.
Farklarını yazdım hocam orda. PXN 6 nm sabit 8 nm ye kadar pik tork değerine ulaşabiliyor yani daha kuvvetli. 24 bit encoder var yani daha pürüssüz bir sürüş sunuyor. 3'lü pedal seti ile geliyor ve fren performans kiti de dahil kutuya. Moza'da debriyaj ve fren kiti ekleyince en az 5-6k fiyat farkı biniyor.Yapmak için değilde merak ettim onun yerine instagramda satılanlarda işe yarar dimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu pxn mi daha iyi moza r5 mi merakımdan soruyorum farkları neler.
Teşekkür ederim bilgi için g29 vites dahil var ama hiç zevk alamıyorum bende moza veya pxn isityorum fakat önce elimdeki ni satmam lazım 12 k sadece direksiyon satabilirmiyim sizce vatan dan aldım 1 yıldan biraz az garatisi kaldı sanırım.USB çevirici ile kullanılıyor hocam. Ama biraz zorlayınca elinizde kalabilecek bir vites kesinlikle önermem. Spardox'un BG1 modeli veya Simtur vites alın en azından kemikli geçişleri var ve daha uzun ömülü olur Logi'nin vitesine göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklarını yazdım hocam orda. PXN 6 nm sabit 8 nm ye kadar pik tork değerine ulaşabiliyor yani daha kuvvetli. 24 bit encoder var yani daha pürüssüz bir sürüş sunuyor. 3'lü pedal seti ile geliyor ve fren performans kiti de dahil kutuya. Moza'da debriyaj ve fren kiti ekleyince en az 5-6k fiyat farkı biniyor.
Moza bilinen bir marka PXN ne oluyor diyenler varsa. Moza bundan 4-5 sene önceye kadar yalnızca gimbal, selfie çubuğu vs üreten bir firmaydıNe zaman reklama parayı abandılar isim yaptılar insanlar da sandı ki ooo çok kaliteli bi marka.
PXN'de Moza'da Çin malı sim ürünleri yapıyor. PXN gaming tarafında Moza'dan daha eski. Hangisi ucuzsa o alınır bu kadar.
Vites dahilse 11-12k civarına satabilir hocam. Sizi anlıyorum gerçekten dişli direksiyonlarda gram his ve zevk yok. İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyorum halen 2025 yılında 10 yıllık T300 ve G29 öneriyorlar. Afedersiniz eşek bunlar eğitilmez.Teşekkür ederim bilgi için g29 vites dahil var ama hiç zevk alamıyorum bende moza veya pxn isityorum fakat önce elimdeki ni satmam lazım 12 k sadece direksiyon satabilirmiyim sizce vatan dan aldım 1 yıldan biraz az garatisi kaldı sanırım.
Vitesi satmak istemiyorum birdaha vites alıcal olursam çok pahalıya mâl olur.ve evet dişli sistem hiç zevk alamadım bilmeden aldım geçem sene ama pedal olarak gerçekten diğer modellere göre daha kaliteli duruyır ve pozisyon olarak daha hoşuma gidiyor.Vites dahilse 11-12k civarına satabilir hocam. Sizi anlıyorum gerçekten dişli direksiyonlarda gram his ve zevk yok. İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyorum halen 2025 yılında 10 yıllık T300 ve G29 öneriyorlar. Afedersiniz eşek bunlar eğitilmez.
Fren pedalı dışında hiç bir tutar dalı yok hocam. Rekabetçi sim oynamak için fren pedalı önemli. Ancak rekabetçi oynayacak adam da ne G29 alır ne Moza, PXN'in giriş seviye modellerini. PXN V10 önerdiğim tüm arkadaşlar memnun kaldılar. Freni G29'a göre yumuşak gelecektir ama alışması uzun sürmez. FFB sinin sessiz oluşu ve doğru geri bildirim alınca G29'dan ne kadar üstün olduğunu anlarsınız.Vitesi satmak istemiyorum birdaha vites alıcal olursam çok pahalıya mâl olur.ve evet dişli sistem hiç zevk alamadım bilmeden aldım geçem sene ama pedal olarak gerçekten diğer modellere göre daha kaliteli duruyır ve pozisyon olarak daha hoşuma gidiyor.
masraflı dersen pxn al veya mecubur t300rs dişli sistem alma devri kapanalı çok oldu ha ucuza kaçayım dersen ikinci el garantili g29 al 9 10k ya sıfırını sakın almaVitesi satmak istemiyorum birdaha vites alıcal olursam çok pahalıya mâl olur.ve evet dişli sistem hiç zevk alamadım bilmeden aldım geçem sene ama pedal olarak gerçekten diğer modellere göre daha kaliteli duruyır ve pozisyon olarak daha hoşuma gidiyor.