F1 ve ets2 için direksiyon seti önerisi

masraflı dersen pxn al veya mecubur t300rs dişli sistem alma devri kapanalı çok oldu ha ucuza kaçayım dersen ikinci el garantili g29 al 9 10k ya sıfırını sakın alma
Hocam 1 sene önce g29 almıştım o zamanalr oek bigim yoktu bide bütçem buna yetiyordu şimdi ise satmak istiyorum hiç zevk alamıyorum takır takır ediyor bune yaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fren pedalı dışında hiç bir tutar dalı yok hocam. Rekabetçi sim oynamak için fren pedalı önemli. Ancak rekabetçi oynayacak adam da ne G29 alır ne Moza, PXN'in giriş seviye modellerini. PXN V10 önerdiğim tüm arkadaşlar memnun kaldılar. Freni G29'a göre yumuşak gelecektir ama alışması uzun sürmez. FFB sinin sessiz oluşu ve doğru geri bildirim alınca G29'dan ne kadar üstün olduğunu anlarsınız.
Saarı siteye koymayı düşünüyorum ama her isteyenede cihazı geitirp götürmek istemiyorum ciddi bir şekilde anlaşıp satsam çok iyi olacak.

Hocam 1 sene önce g29 almıştım o zamanalr oek bigim yoktu bide bütçem buna yetiyordu şimdi ise satmak istiyorum hiç zevk alamıyorum takır takır ediyor bune yaaa.

Saarı siteye koymayı düşünüyorum ama her isteyenede cihazı geitirp götürmek istemiyorum ciddi bir şekilde anlaşıp satsam çok iyi olacak.
1 sene önce benim dediğim model yoktu zaten daha çıkalı 3-4 ay oluyor :) Direct Drive setler önceden ateş pahasıydı. Sağolsun Çinliler önce Moza ile şimdi de PXN ile DD setleri ulaşılabilir kıldılar.

G29'un da çalışırken videosunu çekin atın hocam onunla uğraşılmaz.

VD6 ve VD10 için yapılan bir kaç yorum.

Ekran görüntüsü 2025-10-27 190909.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-27 190745.webp

Son düzenleme:
Bu videonun 36. dakikasında artık DD PXN modellerinin tüm yarış oyunları için profilleri olduğunu görebilirsiniz. Yani bu yazılım sayesinde artık eskisi gibi uyumluluk sorunu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,135
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri