fiyatı düşükte olsa f310 la f710 nu hiç sevmem arkadaşlarım aldı genel olarak hepsi pişman önerim çakma Dualshocklara bakın bende 3 yıldır var halen bozulmadı taş gibi çalışıyor ama ben pcde xbox tarzı daha çok sevdiğim için msi gg force 20 aldım neyse önerm buF310 gamepad alıcam. 750tlye alternatifi varmı ?
bende çakma dualshoch aldım ve 4. ayda bozuldu f710 sıkıntılı olabilir ama en azından sağlam cihazfiyatı düşükte olsa f310 la f710 nu hiç sevmem arkadaşlarım aldı genel olarak hepsi pişman önerim çakma Dualshocklara bakın bende 3 yıldır var halen bozulmadı taş gibi çalışıyor ama ben pcde xbox tarzı daha çok sevdiğim için msi gg force 20 aldım neyse önerm bu
dostum pcyi her açtığımda gc20 analog modda başlıyor çözümü varmı?fiyatı düşükte olsa f310 la f710 nu hiç sevmem arkadaşlarım aldı genel olarak hepsi pişman önerim çakma Dualshocklara bakın bende 3 yıldır var halen bozulmadı taş gibi çalışıyor ama ben pcde xbox tarzı daha çok sevdiğim için msi gg force 20 aldım neyse önerm bu
bi bilgim yok ama msi tuşuna basılı tutarak değiştirilebilir diye biliorum ayrıca kör bir iğne eya sim kart yuvası için kulanılan ucu düz bi iğne ile arkasından sıfırlamayı deneyin cihaz takılıykenbyöztek ps4 replikası en kaliteli replika ürün kuzende var bayadır kullanıyo 2 sene olacak ölü nokta çok az
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum pcyi her açtığımda gc20 analog modda başlıyor çözümü varmı?
aldığınız markaya bağlı ben ülkemizde en azından piranhadan sonra en çok bilinen polosmart markasını aldım ve dediğim gibi 3 yıl oldu halen sapasağlambende çakma dualshoch aldım ve 4. ayda bozuldu f710 sıkıntılı olabilir ama en azından sağlam cihaz
çakma ürün almayın hocam f310 gayet iyi bir tercihF310 gamepad alıcam. 750tlye alternatifi varmı ?
Hocam normalde linketini alcaktımfiyatı düşükte olsa f310 la f710 nu hiç sevmem arkadaşlarım aldı genel olarak hepsi pişman önerim çakma Dualshocklara bakın bende 3 yıldır var halen bozulmadı taş gibi çalışıyor ama ben pcde xbox tarzı daha çok sevdiğim için msi gg force 20 aldım neyse önerm bu
Hocam Fifa24 İçin herhangi bir ayar yaptınızmı ? Yoksa direk kolu gördumu ?F310 Kullanıyorum gayet memnunum. Çok sağlam kol 3-4 kez yere düştü hiçbir şey olmadı. Sadece ilk başta LT ve RT tuşları çok sert gelebilir, ileride yumuşuyor tam istediğin gibi olur diye düşünüyorum. Ben Forza 4 ve FC 24 için kullanıyorum
Ne gibi sıkıntıları var ?bende çakma dualshoch aldım ve 4. ayda bozuldu f710 sıkıntılı olabilir ama en azından sağlam cihaz
doğru diyorsunuz çeşit çeşit satıcı var ama keşke sizde polosmart'ınkini önerseydiniz çünkü hepsinde değişiyor yay mekanizması joystik hassasiyeti vs.bi bilgim yok ama msi tuşuna basılı tutarak değiştirilebilir diye biliorum ayrıca kör bir iğne eya sim kart yuvası için kulanılan ucu düz bi iğne ile arkasından sıfırlamayı deneyin cihaz takılıyken
aldığınız markaya bağlı ben ülkemizde en azından piranhadan sonra en çok bilinen polosmart markasını aldım ve dediğim gibi 3 yıl oldu halen sapasağlam
alın buna bakabilirsiniz bu benim kulandığım model ps4 uygulmasınıda kulanabilirsiniz yada benim uzun zaman boyunca ytaptığım gibi steam üzerinden renk ayaerı titreşim vb şeyleri yapabilirsinizHocam normalde linketini alcaktım
100tl ilede bluetooth dongle.
Ama çakma olmasın diye f310 almaya karar verdim
Hocam Fifa24 İçin herhangi bir ayar yaptınızmı ? Yoksa direk kolu gördumu ?
genelde ölü nokta çok fazla ama byöztekte çok azHocam normalde linketini alcaktım
Ne gibi sıkıntıları var ?
önerdim şimdi hocam teşekkürler güzel ve gerçekçi yorumunuz içindoğru diyorsunuz çeşit çeşit satıcı var ama keşke sizde polosmart'ınkini önerseydiniz çünkü hepsinde değişiyor yay mekanizması joystik hassasiyeti vs.
Kolu görüyor direkt bu arada çakma işi şans işi garantisi yok sonuçta birinde iyi sende kötü olabilirHocam normalde linketini alcaktım
Ne gibi sıkıntıları var ?