🔥İndirim Fairy Mucize Makine Kapsül | %100 Para İadesi Kampanyası | Getir

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Dostlar böyle bir kampanya gördüm, ürünü alıyoruz getirde kampanyayı sepette seçmeyi unutmayın daha sonra bana bak uygulamasından sanırım %100 para iadesini alıyoruz.

IMG_7119.webp
IMG_7120.webp

KOŞULLAR

• Getir'den 24-30 Eylül 2025 tarihleri arasında Fairy Mucize Makine Kapsülü (30 Yıkama) veya Fairy Mucize Makine Kapsülü (50 Yıkama) satın alan, Türkiye de ikamet eden, 18 yaş ve üstü tüketiciler katılabilir. Seçili Fairy Mucize ürünlerinden birini satın aldığını ispat eden katılımcı, bu kampanyaya en fazla 1 kez katılarak fişinde/faturasında yer alan 1 adet seçili ürününe en fazla 1000TL olacak şekilde %100 para iadesi hakkı kazanır. Fişin üzerinde 1’den fazla ürün yer aldığı durumlarda da en pahalı ürün için para iadesi yapılır. Kampanyaya katılmak için, kampanya dönemi boyunca kampanya ürününü satın almanız ve ilgili bir fişe veya faturaya sahip olmanız gerekir. Daha sonra www.banabak.com/fairy-nakit-iade adresinde veya BanaBak mobil uygulamasında çevrimiçi katılım formunu eksiksiz doldurmanız ve kendi çektiğiniz satın alma belgenizin bir fotoğrafını yüklemeniz gerekir. Katılım sürecinde sadece bir fiş dikkate alınabilir. 2 veya daha fazla fiş gösteren bir fotoğrafın yüklenmesine izin verilmez. Satın alma işlemleri için kampanya dönemi 29.08.2025 - 30.09.2026 (satın alma fişinin tarihi) arasındadır, çevrimiçi kayıt formunun gönderilmesi ve fiş ya da faturanın fotoğrafının yüklenmesi için son tarih 30.09.2026'dır. Geri ödeme tutarının ödenmesi, yalnızca TL cinsinden bir ödeme hesabına havale ile mümkündür ve yalnızca eksiksiz ve doğru banka bilgileri (IBAN) ile yapılabilir. BanaBak web sitesine ve uygulamasına yüklenen fişin onaylanması ve işbu para iadesi kampanyasına tüketicinin kabul edilmesi akabinde; katılımcı 3 ay içerisinde BanaBak’taki cüzdanına yatırılan para iade tutarını, "para iadenizi alın" sekmesine basarak ilgili tutarın şahsi IBAN'ına gönderilmesi için talebini iletmesi gerekir. 3 ay içinde BanaBak cüzdanından para iadesini şahsi İBAN'ına gönderilmesini talep etmeyen katılımcı, para iade kampanyasından yararlanma hakkını kaybedecektir. Fişiniz/faturanız 32 saat içerisinde kontrol edilir ve onaylandığı koşulda banabak.com cüzdan hesabınıza paranız aktarılır. Ardından banabak.com/cuzdan sayfasından para çekme işlemini yaptıktan sonra, para transferiniz belirttiğiniz banka hesabına (IBAN'a) 4-6 hafta içinde aktarılır. İade edilmiş ürünlere ait fişler/faturalar ile yapılan başvurular geçersizdir. Her bir katılımcı kampanyaya yalnızca 1 kez katılabilir. Kampanya 10.000 katılımcı ile sınırlıdır. Getir istediği takdirde bu kampanyayı uzatma ya da durdurma ve kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılım sürecini takip etmek için lütfen https://www.banabak.com/fairy-nakit-iade-hukumvesartlar adresindeki Katılım Koşullarını okuyunuz.

Elimizde kalırsa 1k lık olma işi burası. %50 alınacak bir risk değil bence. :monkahmm:

Son düzenleme:
Bingo 60 tablet 250 lira filan

Riske girmek mantıklı değil cidden aynı ürün zaten 499 TL'ye satılıyor.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu linkten almak çok daha mantıklı.

Ayrıca bir sürü ürün denedim bulaşık için, AÇIK ARA FARKLA Fairy Platinum bence en iyisi. Bunu da deneyeceğim. Finish'in ne kadar iyisini de kötüsünü de kullansam beğenemedim...

Asperox un yeni cikan kapsulu 40 tane 200 tl ve gayet kaliteli ve guzel ne gerek var bu ali cengiz oyunlarina girmeye

Konu için teşekkürler. Sadece getirme parası ödedim 50 tablet 35tl ye gelmiş oldu. Ayrıca 300tl üzeri 100tl veriyor şampuan kampanyası var. geçen aldığım şampuan faturasınıda gösterdim onuda verdiler

Ekler

• IMG_0046.webp
    IMG_0046.webp
    73.1 KB · Hit: 96
Konu için teşekkürler. Sadece getirme parası ödedim 50 tablet 35tl ye gelmiş oldu. Ayrıca 300tl üzeri 100tl veriyor şampuan kampanyası var. geçen aldığım şampuan faturasınıda gösterdim onuda verdiler
Rica ederim güle güle kullanın , sipariş verdiniz daha sonra getir üzerinden nereyi ss alıp attınız uygulamaya biraz açıklar mısınız? Konuda ki arkadaşlar içinde.

Rica ederim güle güle kullanın , sipariş verdiniz daha sonra getir üzerinden nereyi ss alıp attınız uygulamaya biraz açıklar mısınız? Konuda ki arkadaşlar içinde.
Sipariş geçmişinde fatura var sağ üstte onu yüklemen gerek.

Alttan hesaba tıkla. Geçmiş Siparişlerim de siparişi seç. Üstte adresinin yazdığı yerde sağda fatura logosu olacak mor renkte. Tıklayınca site açıyor oradan PDF olarak indir. Banabak uygulamasından da dosya olarak yükle.
Elimizde kalırsa 1k lık olma işi burası. %50 alınacak bir risk değil bence. :monkahmm:
Riski severiz hocam. İki tane aldım 50 liraya 100 tablet gelmiş oldu :kekw: ama evet riskliydi biraz da. IBAN'a yolladım şimdi parayı. En azından orası kolaymış.

Arkadaş yazmış. faturayı 4. Denemede onaylatabildim sistemleri garip çalışıyor. Bugün denedim aşırı iyi yıkadı, hepsiburadan dan 1 tane daha 50 ilk çektim bedavaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri