Yardım Fanatical eksik para iadesi

BerkB

80+
Reaksiyon skoru
0
beyler fanatical dan tlou 2 almıştım sabah ön sipariş ile ben direk teslim edecekler zannediyordum ama oyun çıkınca yada ellerine geçince teslim ediyorlarmış.
bu yüzden desteğe iade talebi oluşturdum keyin teslim edilmesini beklememek için. 42.49 dolardı 1538tl papara kuruylada 1612tl verdim. gow ragnarök alıp oynarım düsüncesiyle
ama paparada yatacak iade 1450tl yazıyordu.
aradığımda fanatical ile ilgili bir durum biz almıyoruz kur farkı iadelerde dediler. gelecek iade tutarına uyggulama mesajlarından 1 kez baktım sonra gitti. bu olmadan fanatical ın desteğine yazarsam aradaki 150 tl lik farkı verirler mi sadece harcama tutarımın ss ini atıp eksik para iadesi yaptınız desem.

Farklı para birimi ile alınca bir şey işler karışıyor. Banka komisyon alıyor, kur değişiyor falan. Eğer hizmet bedeli gibi bir ücret aldılarsa o geri verilmiyor.

Fanatical dolar olarak yatırdıysa alıştan kabul eder papara yani makas farkı uygulanmış

alırkenki makas farkı normalde 70tl iade gelirkenki makas farkı 150tl. @Nezha bana bu iade eksikliğinin firmadan kaynaklı olduğunu söylemişti müşteri hizmetleri. ama bankayla alakalıysa iadeyi iptal etme şansım varsa iptal edeceğim

Son düzenleme:
iptal edemiyorlar iadeyi neyse yapacak bir şey yok

Fanatical $42.49 iade etmiş. papara kesmiş kurundan 150₺. böyle kur mu olur

Geri